Загул «радянський» з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте ситний і смачний "радянський" Гуляш з яловичини. Таке блюдо оцінить вся сім'я! Беріть на замітку рецепт!
"радянський" гуляш можна приготувати зі свинини або з яловичини. В даному випадку у нас яловичина - ароматне, нежирне і смачне м'ясо. Готується таке м'ясо не сильно швидко, тому заздалегідь заплануйте і звільніть свого часу. Але витрачений час буде коштувати того. Гарячий гуляш з гарніром - це по-справжньому вишукане домашнє блюдо, від якого будуть всі в захваті. Після обіду залишився гуляш поставте в холодильник, він буде зберігатися кілька днів, тому ви зможете його сміливо розігріти на вечерю.
- Яловичина - 350 грам
- Цибуля ріпчаста - 100-120 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Вода - 0, 7 L
- Вершкове масло - 30 грам
- Рослинна олія - 30 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Промийте яловичину і наріжте її смужками для гуляшу.
Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями.
Обсмажте яловичину в каструлі на суміші рослинного і вершкового масел. Смажте на сильному вогні, щоб м'ясо підрум'янилося. Періодично помішуйте, щоб не пригоріло.
Додайте цибулю і смажте з яловичиною ще 3-4 хвилини, помішуючи. Яловичину підсолити і додайте чорний перець за смаком.
Влийте більшу частину води (приблизно 500 грам) і тушкуйте яловичину 40 хвилин на повільному вогні до м'якості. Можна ще трохи підсолити.
Змішайте воду, що залишилася і борошно, розмішайте віночком, щоб не було грудочок.
Влийте в гуляш борошняну суміш і додайте томатну пасту. Гасіть гуляш на повільному вогні ще 10-15 хвилин, поки підлива не загусне. Гулянки готові. Яловичина повинна стати дуже м'якою.
Готовий "радянський" гуляш подавайте з будь-яким гарніром: картопляним пюре, макаронами або будь кашею. Смачного!