Капустяний салат «радянський общепит»
(покроковий рецепт з фото)
Простий в приготуванні, але дуже смачний і корисний салат. Інгредієнтів мінімум, як втім і часу на підготовку. Беріть рецепт на замітку!
Приготувати капустяний салат "радянський общепит" дуже просто. Мінімум затрат і у вас на столі чудовий гарнір до гарячих, холодних страв або самодостатня закуска до обіду і вечері. Цей салат з капусти був досить популярний в меню радянських кафе і столових. А щоб салат мав той самий "загальновживаний" смак, його необхідно витримати в холодильнику не менше 1-2 годин і використовувати для заправки тільки звичайний столовий 9% оцет.
- Капуста - 300 грам
- Редька - 1-1/2 штуки (зелена)
- Цибуля - 1 штука
- Цукор - 1, 5 Ст. Ложки (без гірки)
- Оцет столовий - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Капусту тонко нашаткуйте і складіть в глибоку миску.
Додайте цукор і сіль за смаком. Добре пам'ятаєте руками, щоб капуста стала м'якше.
Додайте терту на крупній тертці редьку. Скільки додавати редьки, тут чітких рамок немає, орієнтуйтеся на свій смак.
Цибуля наріжте тонкими півкільцями або пір'ям.
Додайте в салат мелений перець, олія, оцет і все добре перемішайте. Капустяний салат "радянський общепит" готовий.
Смачного!