Рецепт Капустяний салат «радянський общепит» фото

Капустяний салат «радянський общепит»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Капуста
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Салати

Простий в приготуванні, але дуже смачний і корисний салат. Інгредієнтів мінімум, як втім і часу на підготовку. Беріть рецепт на замітку!

Приготувати капустяний салат "радянський общепит" дуже просто. Мінімум затрат і у вас на столі чудовий гарнір до гарячих, холодних страв або самодостатня закуска до обіду і вечері. Цей салат з капусти був досить популярний в меню радянських кафе і столових. А щоб салат мав той самий "загальновживаний" смак, його необхідно витримати в холодильнику не менше 1-2 годин і використовувати для заправки тільки звичайний столовий 9% оцет.

  • Капуста - 300 грам
  • Редька - 1-1/2 штуки (зелена)
  • Цибуля - 1 штука
  • Цукор - 1, 5 Ст. Ложки (без гірки)
  • Оцет столовий - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
капустяний салат
Підготуйте всі інгредієнти.
капустяний салат
Капусту тонко нашаткуйте і складіть в глибоку миску.
капустяний салат
Додайте цукор і сіль за смаком. Добре пам'ятаєте руками, щоб капуста стала м'якше.
капустяний салат
Додайте терту на крупній тертці редьку. Скільки додавати редьки, тут чітких рамок немає, орієнтуйтеся на свій смак.
капустяний салат
Цибуля наріжте тонкими півкільцями або пір'ям.
капустяний салат
Додайте в салат мелений перець, олія, оцет і все добре перемішайте. Капустяний салат "радянський общепит" готовий.
капустяний салат
Смачного!

Схожі рецепти