Рецепт Торт «Наполеон» радянський фото

Торт «Наполеон» радянський
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Пшеничне борошно , Молочні продукти , Молоко
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Випічка , Торти , Наполеон
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Всім ласунам пропоную смачний рецепт радянського торта"Наполеон" . Незабутній багатошаровий десерт стане кращим частуванням до чаю. Беріть на замітку!

Опис приготування:

Радянський торт"Наполеон" - це приємні спогади з дитинства. Кожен пам'ятає смак торта, але не у всіх залишився рецепт. А я охоче поділюся їм з вами! Спробуйте! Гості точно оцінять такі ласощі!

  • Борошно пшеничне - 500 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Молоко - 250 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Цукор - 30 грам
  • Сіль - 4 грами
  • Вершкове масло - 180 грам
  • Молоко - 300 грам (для крему)
  • Куряче яйце - 1 грам (для крему)
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 200 грам (для крему)
  • Цукор - 200 грам (для крему)
торт
Підготуйте інгредієнти для приготування тіста.
торт
Підготуйте інгредієнти для приготування заварного крему.
торт
Для тесту змішайте цукор, сіль і яйце в мисці.
торт
Влийте молоко і збовтайте віночком.
торт
Влийте розтоплене, остигле вершкове масло.
торт
Просійте борошно, розпушувач для тіста в миску і влийте рідку основу з яйця, цукру, солі, молока і вершкового масла.
торт
Замісити tugoe, пружне тісто.
торт
Розділити тісто 7-8 частин, кожну тонко розкачати, проколіть коржі виделкою в декількох місцях.
торт
Випікайте коржі в розігрітій до 200 градусів духовці 4-5 хвилин. Готові коржі викладайте один на інший.
торт
Для крему змішайте цукор і борошно.
торт
Вбийте куряче яйце і перемішайте.
торт
Змішайте сухі компоненти для крему з молоком, перелийте в каструлю і варіть крем на невеликому вогні 7-8 хвилин, помішуючи.
торт
Заварний крем став густим, зніміть його з плити, дайте охолонути до кімнатної температури.
торт
Додайте в крем м'яке вершкове масло, перемішайте або збийте крем міксером. Крем готовий.
торт
Змастіть коржі кремом, один корж поламайте в крихту для присипки торта.
торт
Присипте торт крихтою і дайте просочитися при кімнатній температурі 2-3 годину. Після чого торт можна подавати до столу. Приємного чаювання!

Схожі рецепти