Радянський молочний коктейль
(покроковий рецепт з фото)
Найулюбленіший коктейль більшості дітей і дорослих - це молочний. Його вміють готувати все: от мала до велика. Розповім, як приготувати радянський молочний коктейль за рецептами того часу.
Готовий коктейль обов'язково подають холодним, відразу після приготування, поки не осіла пишна пінка. Основа коктейлю - це морозиво і молоко, а потім за смаком кожен може додати, наприклад, банани, полуницю, малину, різні сиропи, шоколад.
Пробуйте також експериментувати з різними видами сиропів.
- Морозиво - 80-100 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Фруктовий сироп - 2 Ст. Ложки
1
Молоко і морозиво дістаньте з холодильника. Використовуйте звичайне біле морозиво (пломбір).
2
У високу вузьку ємність викладіть морозиво і влийте молоко. Збивайте масу міксером на високій швидкості кілька хвилин. В процесі на поверхні маси повинна з'явитися легка пінка.
3
В самому кінці додайте фруктовий сироп (тут -
По бажанню, будь-який, який подобається). Перелийте коктейль в стаканчики і подавайте відразу, поки напій ще холодний.
По бажанню, будь-який, який подобається). Перелийте коктейль в стаканчики і подавайте відразу, поки напій ще холодний.