Рецепт Загул фото

Загул
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Одним з найвідоміших і популярних страв угорської національної кухні є гуляш. Ситний і наваристий густий суп з яловичиною, овочами і томатним соусом. Це безперечно варто спробувати!

Не обов'язково їхати в Угорщину, Щоб дізнатися, як приготувати гуляш. Досить ознайомиться з інструкцією приготування і взятися за справу з душею та ентузіазмом. Густота вашого гуляшу буде залежати від кількості доданої води (бульйону). Удачі в приготуванні!

  • Яловичина - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Картопля - 500 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Томатний соус - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 1 літр
  • Паприка сушена - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Кмин - 1 щіпка
загул - фото крок 1
У каструлі на олії обсмажуємо подрібнену цибулю до легкої золотистої. Перемішайте перець.
загул - фото крок 2
Перемішуємо і готуємо ще 30 секунд.
загул - фото крок 3
Нарізаємо яловичину кубиками. Обсмажуємо м'ясо на олії в сковороді до рум'яної скоринки з усіх боків.
загул - фото крок 4
Часник подрібнюємо.
загул - фото крок 5
Перекладаємо м'ясо в каструлю з цибулею, додаємо кмин і часник. Вливаємо воду і тушкуємо на повільному вогні під кришкою 2 годину.
загул - фото крок 6
Овочі, що залишилися промиваємо, очищаємо і нарізаємо кубиками. Кладемо в каструлю і продовжуємо тушкувати, додавши томатну пасту і спеції за смаком.
загул - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти