Загул
(покроковий рецепт з фото)
Одним з найвідоміших і популярних страв угорської національної кухні є гуляш. Ситний і наваристий густий суп з яловичиною, овочами і томатним соусом. Це безперечно варто спробувати!
Не обов'язково їхати в Угорщину, Щоб дізнатися, як приготувати гуляш. Досить ознайомиться з інструкцією приготування і взятися за справу з душею та ентузіазмом. Густота вашого гуляшу буде залежати від кількості доданої води (бульйону). Удачі в приготуванні!
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Картопля - 500 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Томатний соус - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1 літр
- Паприка сушена - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Кмин - 1 щіпка
У каструлі на олії обсмажуємо подрібнену цибулю до легкої золотистої. Перемішайте перець.
Перемішуємо і готуємо ще 30 секунд.
Нарізаємо яловичину кубиками. Обсмажуємо м'ясо на олії в сковороді до рум'яної скоринки з усіх боків.
Часник подрібнюємо.
Перекладаємо м'ясо в каструлю з цибулею, додаємо кмин і часник. Вливаємо воду і тушкуємо на повільному вогні під кришкою 2 годину.
Овочі, що залишилися промиваємо, очищаємо і нарізаємо кубиками. Кладемо в каструлю і продовжуємо тушкувати, додавши томатну пасту і спеції за смаком.
Смачного!