Загул (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім вам, як приготувати гуляш і залишити задоволеними всю сім'ю. Гуляш відноситься до роду угорської кухні. Ця страва відноситься і до перших, і до других страв.
За радянських часів під стравою "гуляш" малося на увазі м'ясо на кістках, але це не так, т. До. Гуляш відноситься до серії густих супів. Гуляш подавайте з рубаною петрушкою. Ви можете змінювати цей рецепт в залежності від уподобань, наприклад, додайте картоплю і солодкий перець. Якщо використовуєте даний рецепт, то можете його подавати з гарніром у вигляді рису або картопляного пюре.
- Яловичина (м'якоть) - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Печериці - 200 грам
- Паприка мелена - 1 Ст. Ложка
- Томатний соус - 400 грам
- Помідори - 500 грам
1
Яловичину наріжте тонкими смужками, обсмажте на сковороді до готовності і золотистої скоринки.
2
Цибуля наріжте півкільцями, гриби - невеликими шматочками і складіть до яловичини, тушкуйте на середньому вогні близько 5 хвилин.
3
Потім додайте паприку і тушкуйте ще 1 хвилину.
4
Далі налийте томатний соус і додайте нарізані без шкіри помідори. Доведіть до кипіння і тушкуйте 3 хвилини.
5
Додайте сіль і перець, дайте настоятися 5 хвилин і подавайте.
6
Смачного!