Заєць запечений в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів різноманітності на кухні хочу запропонувати дуже простий і неймовірно цікавий варіант, як приготувати зайця, запеченого в духовці в рукаві з приголомшливо апетитним і пікантним маринадом.
Ви пробували маринувати м'ясо в м'якоті ківі? Смак просто чарівний, а завдяки фруктовим кислотам м'ясо виходить неймовірно ніжним і буквально тане в роті. Для заячини цей варіант підходить ідеально. Для аромату і пікантності я рекомендую використовувати також часник, крім класичних солі і перцю. Втім, ви завжди можете додати і будь-які інші спеції, які вам до душі.
- Зайчатина - 1 кілограм
- Часник - 3-4 зубчиків
- Сіль і перець - За смаком
- Ківі - 1 штука
1. Ось такий невеликий набір інгредієнтів вам потрібно, щоб смачно запекти зайця.
2. Очистіть і наріжте невеликими шматочками часник. Ківі вимийте, очистіть і розімніть в пюре м'якоть.
3. Зайчатину вимийте, обсушити, натріть сіллю і перцем з усіх боків. Зробіть невеликі надрізи ножем, помістіть в них часник.
4. Натріть м'якоттю ківі, викладіть в глибоку миску і відправте в холодильник, щоб м'ясо промаринувалося, chasika з 3.
5. Запікати зайчатину в даному випадку ми будемо в рукаві. Викладіть акуратно м'ясо в рукав, щільно закріпіть краю. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте близько 1.5 годин до м'якості.