Юшка з річкової риби
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам рецепт приготування юшки з річкової риби. У мене ось тато - завзятий рибалка, тому він часто привозить смачних карасів, коропів і іншу рибку. Юшка виходить просто відмінна, рекомендую!
Розповім, як приготувати юшку з річкової риби, і якщо ви теж обожнюєте рибні легкі і прозорі супи за їх гарний колір, користь для здоров'я і приголомшливий аромат, вам теж сподобається цей варіант супу. Бажаю удачі!
- Філе судака - 400 грам
- Бульйон овочевий - 2 L
- Картопля - 2-3 штук
- Морква - 0.5 штуки
- Корінь пастернаку - 0.5 штуки
- Помідор - 1 штука
- Петрушка - 1 пучок
- Спеції - За смаком
1. Бульйон доводимо до кипіння. Додамо в нього очищений і порізану картоплю, спеції і подрібнені і обсмажені цибулю і моркву.
2. Через п'ять хвилин після цього виробляємо ятати риби, додамо сіль і перетертий в пюре помідор, варимо ще 15 хвилин.
3. Далі додамо зелень і корінь пастернаку, доводимо до кипіння і повної готовності на дуже маленькому вогні.
4. От і все! Дістаємо і викидаємо пастернак, а блюдо розкладаємо по тарілочках!