Рецепт Юшка з річкової риби фото

Юшка з річкової риби
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Судак
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід
Супи , Вуха
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім вам рецепт приготування юшки з річкової риби. У мене ось тато - завзятий рибалка, тому він часто привозить смачних карасів, коропів і іншу рибку. Юшка виходить просто відмінна, рекомендую!

Опис приготування:

Розповім, як приготувати юшку з річкової риби, і якщо ви теж обожнюєте рибні легкі і прозорі супи за їх гарний колір, користь для здоров'я і приголомшливий аромат, вам теж сподобається цей варіант супу. Бажаю удачі!

  • Філе судака - 400 грам
  • Бульйон овочевий - 2 L
  • Картопля - 2-3 штук
  • Морква - 0.5 штуки
  • Корінь пастернаку - 0.5 штуки
  • Помідор - 1 штука
  • Петрушка - 1 пучок
  • Спеції - За смаком
юшка з річкової риби - фото крок 1
1. Бульйон доводимо до кипіння. Додамо в нього очищений і порізану картоплю, спеції і подрібнені і обсмажені цибулю і моркву.
юшка з річкової риби - фото крок 2
2. Через п'ять хвилин після цього виробляємо ятати риби, додамо сіль і перетертий в пюре помідор, варимо ще 15 хвилин.
юшка з річкової риби - фото крок 3
3. Далі додамо зелень і корінь пастернаку, доводимо до кипіння і повної готовності на дуже маленькому вогні.
юшка з річкової риби - фото крок 4
4. От і все! Дістаємо і викидаємо пастернак, а блюдо розкладаємо по тарілочках!

Схожі рецепти