Рецепт Юшка з червоної риби фото

Юшка з червоної риби
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Морква , Цибуля , Сьомга
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід
Супи , Вуха
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви плануєте приготувати смачне першу страву, але не хочете, щоб воно було на м'ясному бульйоні, то придивіться до цього рецепту юшки з червоної риби, яка виходить наваристою і ароматною.

Опис приготування:

Максимально простий рецепт, дає відповідь, як приготувати юшку з червоної риби. У ньому дотримані основні принципи приготування рибної страви. Як тільки риба зварена, її дістають з бульйону. Завдяки цьому в ній зберігаються корисні мікроелементи, м'ясо залишається соковитим і смачним. У вусі використовується багато зелені, а любителі більш гострого можуть додати в тарілку чорний мелений перець.

  • Голова сьомги - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 3 штуки
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком (перець-горошок, лавровий лист 2-3 шт.)
юшка з червоної риби - фото крок 1
Підготуйте всі продукти. Очистіть овочі, необхідно розморозити рибку.
юшка з червоної риби - фото крок 2
Залийте очищену від зябер голову водою і варіть разом з цілою цибулиною, перцем-горошком і лавровим листом хвилин 20.
юшка з червоної риби - фото крок 3
Частину, що залишилася цибулину і моркву наріжте брусочками, картопля - кубиками. Дістаньте рибку з бульйону і закладіть туди овочі. Варіть овочі 15 хвилин, тим часом зніміть всі м'ясо з риби. Поверніть м'ясо в каструлю, посолити вухо. Вимкніть вогонь.
юшка з червоної риби - фото крок 4
Наріжте зелень. Дайте супчику настоятися хвилин 15, розлийте по тарілках і присипте зеленню.

Схожі рецепти