Рецепт Юшка з червоної риби фото

Юшка з червоної риби
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Картопля, Морква, Цибуля, Сьомга
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід
Супи, Вуха

Якщо ви плануєте приготувати смачне першу страву, але не хочете, щоб воно було на м'ясному бульйоні, то придивіться до цього рецепту юшки з червоної риби, яка виходить наваристою і ароматною.

Максимально простий рецепт, дає відповідь, як приготувати юшку з червоної риби. У ньому дотримані основні принципи приготування рибної страви. Як тільки риба зварена, її дістають з бульйону. Завдяки цьому в ній зберігаються корисні мікроелементи, м'ясо залишається соковитим і смачним. У вусі використовується багато зелені, а любителі більш гострого можуть додати в тарілку чорний мелений перець.

  • Голова сьомги - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 3 штуки
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком (перець-горошок, лавровий лист 2-3 шт.)
юшка з червоної риби - фото крок 1
Підготуйте всі продукти. Очистіть овочі, необхідно розморозити рибку.
юшка з червоної риби - фото крок 2
Залийте очищену від зябер голову водою і варіть разом з цілою цибулиною, перцем-горошком і лавровим листом хвилин 20.
юшка з червоної риби - фото крок 3
Частину, що залишилася цибулину і моркву наріжте брусочками, картопля - кубиками. Дістаньте рибку з бульйону і закладіть туди овочі. Варіть овочі 15 хвилин, тим часом зніміть всі м'ясо з риби. Поверніть м'ясо в каструлю, посолити вухо. Вимкніть вогонь.
юшка з червоної риби - фото крок 4
Наріжте зелень. Дайте супчику настоятися хвилин 15, розлийте по тарілках і присипте зеленню.

Схожі рецепти