Юшка з червоної риби
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви плануєте приготувати смачне першу страву, але не хочете, щоб воно було на м'ясному бульйоні, то придивіться до цього рецепту юшки з червоної риби, яка виходить наваристою і ароматною.
Максимально простий рецепт, дає відповідь, як приготувати юшку з червоної риби. У ньому дотримані основні принципи приготування рибної страви. Як тільки риба зварена, її дістають з бульйону. Завдяки цьому в ній зберігаються корисні мікроелементи, м'ясо залишається соковитим і смачним. У вусі використовується багато зелені, а любителі більш гострого можуть додати в тарілку чорний мелений перець.
- Голова сьомги - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Зелень - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (перець-горошок, лавровий лист 2-3 шт.)
Підготуйте всі продукти. Очистіть овочі, необхідно розморозити рибку.
Залийте очищену від зябер голову водою і варіть разом з цілою цибулиною, перцем-горошком і лавровим листом хвилин 20.
Частину, що залишилася цибулину і моркву наріжте брусочками, картопля - кубиками. Дістаньте рибку з бульйону і закладіть туди овочі. Варіть овочі 15 хвилин, тим часом зніміть всі м'ясо з риби. Поверніть м'ясо в каструлю, посолити вухо. Вимкніть вогонь.
Наріжте зелень. Дайте супчику настоятися хвилин 15, розлийте по тарілках і присипте зеленню.