Юшка без риби
(покроковий рецепт з фото)
Юшка без риби може здатися чимось з області фантастики, але все цілком реально. За смаком суп виходить дуже близьким до оригіналу, але набагато легше в приготуванні. Рецепт підійде для пісного і вегетаріанського харчування.
Для імітації характерного рибного смаку ми будемо використовувати водорості норі. Дана кількість інгредієнтів розраховане на невелику каструлю об'ємом 1, 5 L. Нижче я дам докладний опис, як приготувати юшку без риби.
- Тофу - 150 грам
- Мал - 4 Ст. Ложки
- Картопля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Норі - 2 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Чорний перець горошком - 5 штук
- Сіль - За смаком
- Кокосове масло рафінована - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі інгредієнти.
Поставте каструлю з водою на середній вогонь, додайте промитий рис, лавровий лист і перець. Дочекайтеся закипання води, після цього варіть суп 10 хвилин.
Наріжте моркву і картоплю на дрібні кубики, а тофу прямокутними скибочками.
Додайте в суп картоплю і моркву, варіть ще 15 хвилин.
Ножицями наріжте листи норі на дрібні квадратики.
В самому кінці додайте в суп кокосове масло, норі і тофу. Додати сіль. Вимкніть вогонь, залиште настоюватися на 15 хвилин.
Юшка без риби готова, смачного!