Рецепт Юшка без риби фото

Юшка без риби
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Крупи , Мал , Нори
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід
Супи , Вуха
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

Юшка без риби може здатися чимось з області фантастики, але все цілком реально. За смаком суп виходить дуже близьким до оригіналу, але набагато легше в приготуванні. Рецепт підійде для пісного і вегетаріанського харчування.

Опис приготування:

Для імітації характерного рибного смаку ми будемо використовувати водорості норі. Дана кількість інгредієнтів розраховане на невелику каструлю об'ємом 1, 5 L. Нижче я дам докладний опис, як приготувати юшку без риби.

  • Тофу - 150 грам
  • Мал - 4 Ст. Ложки
  • Картопля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Норі - 2 штуки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Чорний перець горошком - 5 штук
  • Сіль - За смаком
  • Кокосове масло рафінована - 1 Чайна ложка
юшка без риби - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
юшка без риби - фото крок 2
Поставте каструлю з водою на середній вогонь, додайте промитий рис, лавровий лист і перець. Дочекайтеся закипання води, після цього варіть суп 10 хвилин.
юшка без риби - фото крок 3
Наріжте моркву і картоплю на дрібні кубики, а тофу прямокутними скибочками.
юшка без риби - фото крок 4
Додайте в суп картоплю і моркву, варіть ще 15 хвилин.
юшка без риби - фото крок 5
Ножицями наріжте листи норі на дрібні квадратики.
юшка без риби - фото крок 6
В самому кінці додайте в суп кокосове масло, норі і тофу. Додати сіль. Вимкніть вогонь, залиште настоюватися на 15 хвилин.
юшка без риби - фото крок 7
Юшка без риби готова, смачного!

Схожі рецепти