Юшка з форелі по-фінськи з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Це ніжне, з вершковим смаком страва сподобається всім без винятку, адже воно не тільки корисне, але і дуже смачне. Юшка з форелі по-фінськи з вершками готується просто, а результат приголомшливий.
Секретів приготування юшки велика кількість, і у кожного є свій фірязикай рецепт смачної юшки. Сьогодні я хочу поділитися з вами цікавим і нескладним рецептом, який розповість, як приготувати юшку з форелі по-фінськи з вершками. Вона готується дуже просто і легко, виходить ніжною, з цікавим і приємним смаком.
- Філе форелі - 300 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1/2 штуки
- Олія - 30 грам
- Вершки 10% - 200 мілілітрів
- Сіль - 1/2 чайних ложки (за смаком)
- Кріп - 1 пучок
Чистимо і нарізаємо невеликими кубиками картоплю. Далі заливаємо його літром води і варимо до напівготовності.
Поки готується картопля, ми видаляємо шкуру і дрібні кісточки з форелі і нарізаємо її невеликими шматочками.
Далі відправляємо філе риби до картоплі, доводимо до кипіння бульйон і варимо хвилин 5-7.
Тим часом нарізаємо тонкою соломкою очищену цибулю і відправляємо його на гарячу сковороду з розтопленим вершковим маслом.
Через пару хвилин до цибулі додаємо натерту на середній терці моркву. Тушкуємо овочі кілька хвилин на маленькому вогні.
Додаємо зажарку з овочів в майже готову юшку і в разі потреби доливаємо трохи окропу.
Вливаємо вершки, акуратно перемішуємо і доводимо до кипіння на середньому вогні. Солимо до смаку і пробуємо на готовність картопля. Готову юшку по-фінськи розливаємо в тарілки і додаємо дрібно нарізаний кріп.