Рецепт Юшка з форелі по-фінськи з вершками фото

Юшка з форелі по-фінськи з вершками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Фінська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Молочні продукти, Вершки, Форель, Морква, Цибуля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Супи, Вуха

Це ніжне, з вершковим смаком страва сподобається всім без винятку, адже воно не тільки корисне, але і дуже смачне. Юшка з форелі по-фінськи з вершками готується просто, а результат приголомшливий.

Секретів приготування юшки велика кількість, і у кожного є свій фірязикай рецепт смачної юшки. Сьогодні я хочу поділитися з вами цікавим і нескладним рецептом, який розповість, як приготувати юшку з форелі по-фінськи з вершками. Вона готується дуже просто і легко, виходить ніжною, з цікавим і приємним смаком.

  • Філе форелі - 300 грам
  • Картопля - 2-3 штук
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1/2 штуки
  • Олія - 30 грам
  • Вершки 10% - 200 мілілітрів
  • Сіль - 1/2 чайних ложки (за смаком)
  • Кріп - 1 пучок
юшка з форелі по-фінськи з вершками - фото крок 1
Чистимо і нарізаємо невеликими кубиками картоплю. Далі заливаємо його літром води і варимо до напівготовності.
юшка з форелі по-фінськи з вершками - фото крок 2
Поки готується картопля, ми видаляємо шкуру і дрібні кісточки з форелі і нарізаємо її невеликими шматочками.
юшка з форелі по-фінськи з вершками - фото крок 3
Далі відправляємо філе риби до картоплі, доводимо до кипіння бульйон і варимо хвилин 5-7.
юшка з форелі по-фінськи з вершками - фото крок 4
Тим часом нарізаємо тонкою соломкою очищену цибулю і відправляємо його на гарячу сковороду з розтопленим вершковим маслом.
юшка з форелі по-фінськи з вершками - фото крок 5
Через пару хвилин до цибулі додаємо натерту на середній терці моркву. Тушкуємо овочі кілька хвилин на маленькому вогні.
юшка з форелі по-фінськи з вершками - фото крок 6
Додаємо зажарку з овочів в майже готову юшку і в разі потреби доливаємо трохи окропу.
юшка з форелі по-фінськи з вершками - фото крок 7
Вливаємо вершки, акуратно перемішуємо і доводимо до кипіння на середньому вогні. Солимо до смаку і пробуємо на готовність картопля. Готову юшку по-фінськи розливаємо в тарілки і додаємо дрібно нарізаний кріп.

Схожі рецепти