Рецепт Юшка по-фінськи з молоком фото

Юшка по-фінськи з молоком
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Фінська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Молочні продукти , Картопля , Молоко
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Супи , Вуха
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Поєднання риби з молочними продуктами раніше мені здавалося неправильним. У дитинстві мама застерігала мене від такого, але в Фінляндії цю комбінацію використовують часто, як в цьому рецепті. Буде смачно!

Опис приготування:

Отриманий суп відрізняється від звичного нам: він густіший, ніжний і вариться тільки з червоного філе. Якщо ви хочете дізнатися про те, як приготувати юшку по-фінськи з молоком, то читайте уважно. Вам належить окремо зробити вершкову заправку і купити самі звичні продукти.

  • Горбуші - 350 грам (голова і хвіст)
  • Картопля - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Молоко жирне - 2 склянки
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Вода - 1, 5 L
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Зелень - За смаком
юшка по-фінськи з молоком - фото крок 1
Почистіть і промийте всі овочі. Поставте на вогонь воду з рибою. Доведіть підсолений бульйон до кипіння, а потім варіть його 10 хвилин. Потім витягніть горбушу. Воду процідіть і знову поставте її на вогонь.
юшка по-фінськи з молоком - фото крок 2
У бульйон додайте натерту моркву і нарізану цибулю.
юшка по-фінськи з молоком - фото крок 3
Потім в суп додайте картоплю кубиками. Варіть блюдо до його готовності.
юшка по-фінськи з молоком - фото крок 4
На сковороді обсмажте муку до кремового кольору, постійно її заважаючи.
юшка по-фінськи з молоком - фото крок 5
Далі в сковороду влийте молоко. Заправку швидко перемішайте. Влийте її в суп.
юшка по-фінськи з молоком - фото крок 6
Також додайте лавровий лист, масло і зелень. Варіть юшку ще 10 хвилин. Всипте сіль за смаком. Смачного!

Схожі рецепти