Рецепт Юшка по-Єлизаветинської фото

Юшка по-Єлизаветинської
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Короп
Дієтичне харчування
На обід
Супи , Вуха
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Вуха - це смачний рибний суп російської кухні, легке і в той же час досить ситне блюдо. Це простий рецепт, як приготувати юшку по-Єлизаветинської, оцінять і чоловіки, і жінки, і маленькі діти.

Опис приготування:

Найсмачніша вуха, звичайно, з тільки що виловленої рибки, на вогнищі, з димком… Але і вдома будь-яка господиня зможе впоратися з цим простим рецептом. З нехитрого набору продуктів вийде ситний обід або вечерю. Подивіться, це просто!

  • Риба - 1 кілограм (у мене сазан)
  • Картопля - 500 грам
  • Помідор - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Зелень - 1 пучок (петрушка, кріп)
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком (лавровий лист, запашний перець)
юшка по-Єлизаветинської - фото крок 1
Для юшки нам знадобиться 1 кг. Риби. Rиbu чистий, видаліть зябра, плавники, попатраєте і промийте.
юшка по-Єлизаветинської - фото крок 2
Підготуйте овочі та зелень.
юшка по-Єлизаветинської - фото крок 3
Рибу нарізати на порційні шматочки, залийте 4 л. Холодної води, додайте спеції (лавровий лист, запашний перець горошком).
юшка по-Єлизаветинської - фото крок 4
Картопля помийте, очистіть, наріжте великими шматочками, додайте до риби.
юшка по-Єлизаветинської - фото крок 5
Цибулю очистіть. Помідори поріжте на чотири частини, видаліть у них місце плодоніжки. Цибуля і помідори відправте в каструлю.
юшка по-Єлизаветинської - фото крок 6
Доведіть до кипіння, зніміть піну, зменшіть вогонь, варіть протягом 1 годину. В кінці додайте зелень і посоліть за смаком.
юшка по-Єлизаветинської - фото крок 7
До столу подавайте окремо бульйон і окремо - шматки звареної риби. Смачного!

Схожі рецепти