Рецепт Юшка домашня фото

Юшка домашня
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Короп
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід, Корисний обід
Супи, Вуха

Юшка була частиною російської кухні протягом сотень років. Це простий, сільський суп, який чудово легкий і смачний. Отже, готуємо юшку в домашніх умовах - простий, але смачний і корисний супчик.

Для юшки потрібно використовувати такі сорти риби, м'ясо яких має ніжністю, «Солодкістю» і клейкістю. Для цього найбільше підходять судак, окунь, короп, короп, карась, краснопірка, сьомга і інші види риби. Однак є сорти, які не зовсім годяться для приготування юшки - піскар, плотва, лящ, вобла, тарань, скумбрія, оселедцевих всіх видів і ін. Для юшки можна використовувати і морську рибу: морський окунь, тріска, палтус, нототенію.

Подивіться рецепт домашньої юшки з фото - і вперед, для роботи!

  • Ціла риба - 1 штука (очищена (окунь, форель, голова, лосось і т.Д.))
  • Перець горошком - 5 штук
  • Сухий лавровий лист - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Молода морква - 6 штук (очищена)
  • Велика цибулина - 1 штука (подрібнити)
  • Селера - 3-5 штук (нарізати)
  • Петрушка - 1 Ст. Ложка (нарізана )
  • Кріп - 1 Ст. Ложка (нарізаний)
юшка домашня - фото крок 1
Помістіть оброблену рибу в каструлю з перцем, лавровим листом і залийте її водою.
юшка домашня - фото крок 2
Доведіть воду до кипіння і варити близько 20 хвилин, поки риба не буде готова до кінця.

Процідіть рибний бульйон через дрібне сито.

юшка домашня - фото крок 3
Приберіть з каструлі перець і лавровий лист. Відставте рибу в сторону, щоб вона охолола. Коли охолоне, розберіть рибу, видаливши всі кістки і відставте в сторону.

Додайте в рибний бульйон різаний картопля і морква.

юшка домашня - фото крок 4
Додайте в бульйон цибулю і селеру. Варіть близько 15 хвилин, поки картопля не буде готовий.
юшка домашня - фото крок 5
Додати в суп рибу і прикрасьте свіжою зеленню.

Схожі рецепти