Рецепт Юшка домашня фото

Юшка домашня
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Короп
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід , Корисний обід
Супи , Вуха
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Юшка була частиною російської кухні протягом сотень років. Це простий, сільський суп, який чудово легкий і смачний. Отже, готуємо юшку в домашніх умовах - простий, але смачний і корисний супчик.

Опис приготування:

Для юшки потрібно використовувати такі сорти риби, м'ясо яких має ніжністю, «Солодкістю» і клейкістю. Для цього найбільше підходять судак, окунь, короп, короп, карась, краснопірка, сьомга і інші види риби. Однак є сорти, які не зовсім годяться для приготування юшки - піскар, плотва, лящ, вобла, тарань, скумбрія, оселедцевих всіх видів і ін. Для юшки можна використовувати і морську рибу: морський окунь, тріска, палтус, нототенію.

Подивіться рецепт домашньої юшки з фото - і вперед, для роботи!

  • Ціла риба - 1 штука (очищена (окунь, форель, голова, лосось і т.Д.))
  • Перець горошком - 5 штук
  • Сухий лавровий лист - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Молода морква - 6 штук (очищена)
  • Велика цибулина - 1 штука (подрібнити)
  • Селера - 3-5 штук (нарізати)
  • Петрушка - 1 Ст. Ложка (нарізана )
  • Кріп - 1 Ст. Ложка (нарізаний)
юшка домашня - фото крок 1
Помістіть оброблену рибу в каструлю з перцем, лавровим листом і залийте її водою.
юшка домашня - фото крок 2
Доведіть воду до кипіння і варити близько 20 хвилин, поки риба не буде готова до кінця.

Процідіть рибний бульйон через дрібне сито.

юшка домашня - фото крок 3
Приберіть з каструлі перець і лавровий лист. Відставте рибу в сторону, щоб вона охолола. Коли охолоне, розберіть рибу, видаливши всі кістки і відставте в сторону.

Додайте в рибний бульйон різаний картопля і морква.

юшка домашня - фото крок 4
Додайте в бульйон цибулю і селеру. Варіть близько 15 хвилин, поки картопля не буде готовий.
юшка домашня - фото крок 5
Додати в суп рибу і прикрасьте свіжою зеленню.

Схожі рецепти