Юшка домашня
(покроковий рецепт з фото)
Юшка була частиною російської кухні протягом сотень років. Це простий, сільський суп, який чудово легкий і смачний. Отже, готуємо юшку в домашніх умовах - простий, але смачний і корисний супчик.
Для юшки потрібно використовувати такі сорти риби, м'ясо яких має ніжністю, «Солодкістю» і клейкістю. Для цього найбільше підходять судак, окунь, короп, короп, карась, краснопірка, сьомга і інші види риби. Однак є сорти, які не зовсім годяться для приготування юшки - піскар, плотва, лящ, вобла, тарань, скумбрія, оселедцевих всіх видів і ін. Для юшки можна використовувати і морську рибу: морський окунь, тріска, палтус, нототенію.
Подивіться рецепт домашньої юшки з фото - і вперед, для роботи!
- Ціла риба - 1 штука (очищена (окунь, форель, голова, лосось і т.Д.))
- Перець горошком - 5 штук
- Сухий лавровий лист - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Молода морква - 6 штук (очищена)
- Велика цибулина - 1 штука (подрібнити)
- Селера - 3-5 штук (нарізати)
- Петрушка - 1 Ст. Ложка (нарізана )
- Кріп - 1 Ст. Ложка (нарізаний)
Помістіть оброблену рибу в каструлю з перцем, лавровим листом і залийте її водою.
Доведіть воду до кипіння і варити близько 20 хвилин, поки риба не буде готова до кінця.
Процідіть рибний бульйон через дрібне сито.
Приберіть з каструлі перець і лавровий лист. Відставте рибу в сторону, щоб вона охолола. Коли охолоне, розберіть рибу, видаливши всі кістки і відставте в сторону.
Додайте в рибний бульйон різаний картопля і морква.
Додайте в бульйон цибулю і селеру. Варіть близько 15 хвилин, поки картопля не буде готовий.
Додати в суп рибу і прикрасьте свіжою зеленню.