Йогурт з медом
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт приготування святкового десерту з йогурту з горішками, імбиром і корицею.
Ретельно перемішайте мед і імбир, після чого збийте вінчиком. Якщо мед зацукрувався, то його слід підігріти на водяній бані, періодично помішуючи. Для того, щоб це зробити, налийте воду в каструлю невеликого розміру і доведіть її до кипіння. Мед же укладається в ємність меншим діаметром, яка потім встановлюється над киплячою водою.
Горіхи смажаться до тих пір, поки вони не стануть випускати характерний «розжарений» запах. Сковорідка повинна бути сухою, без масла. Розкладіть йогурт по десертним креманкам, а потім залийте його сумішшю з меду і імбиру. Перед подачею посипати корицею і горіхами.
- Мідь - 6 Ст. Ложок
- Корінь імбиру - 1 Чайна ложка
- Йогурт 10%-й- 500 грам
- Горіхи - 2 Ст. Ложки
- Кориця мелена - 1 Чайна ложка
Горіхи смажаться до тих пір, поки вони не стануть випускати характерний «розжарений» запах. Сковорідка повинна бути сухою, без масла. Розкладіть йогурт по десертним креманкам, а потім залийте його сумішшю з меду і імбиру. Перед подачею посипати корицею і горіхами.