Заморожений йогурт з медом
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйтеся до того, що цей десерт заморозить вам мізки, освіжить подих і підірве смакові рецептори поєднанням солодкого і солоного! Виходить щось неймовірне і точно запам'ятовується. Почнемо!
В інструкції описано, як приготувати заморожений йогурт з медом, м'ятою і сіллю. Що, саме це поєднання викликало у мене такі емоції. Нічого навіть приблизного схожого за смаком я не пробувала. Відірватися від морозива не виходить ще й з-за його текстури, яку можна зробити тільки в морожениці. Приступимо!
- Йогурт жирний без добавок - 1300 мілілітрів
- Мед - 150 мілілітрів
- М'ята - 50 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
1. Для початку подрібніть і промийте м'яту.
2. Потім з'єднайте всі інгредієнти, перелийте в контейнер і відправте в морозилку на 2 годину.
3. Приготуйте десерт в морожениці за інструкцією приладу. І знову відправте йогурт в морозилку. Через пару годин насолоджуйтеся!