Заморожений йогурт з манго
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування десерту з замороженого грецького йогурту з шматочками манго, нектаром агави, екстрактом ванілі і горілкою.
Поєднання грецького йогурту з солодким стиглим Мангостворює освіжаючий літній десерт на всі випадки. Ви можете подвоїти цей рецепт, використовуючи весь грецький йогурт, 1/4 чашка нектар агави (якщо Мангодуже солодкий), прибрати горілку і додати сік з 1 лимона. Якщо у вас немає нектару агави, ви можете замінити його меншою кількістю меду або звичайним білим цукром. Сік лайма також підійде в якості заміни.
- Манго - 2 склянки
- Грецького йогурту - 1 Склянка
- Екстракту ванілі - 1/4 чайних ложки
- Горілки - 1/2 Ст. Ложки
1. Мангоочистити, витягти кісточку і нарізати. Викласти нарізаний Мангов кухонний комбайн або блендер і подрібнити до консистенції пюре протягом декількох секунд.
2. Викласти пюре в контейнер, додати грецький йогурт, нектар агави (або його замінник), ванільний екстракт і горілку, якщо вона використовується.
3. Перемішати суміш віночком або гуязикам шпателем. Охолодити суміш в холодильнику протягом кількох годин, поки десерт не застигне.
4. Потім заморозити десерт в машині для морозива відповідно до інструкції виробника. Подавати десерт відразу ж, виклавши кульками в порційних тарілках.