Рецепт Заморожений йогурт з манго фото

Заморожений йогурт з манго
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Манго
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На сніданок
Десерти
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Рецепт приготування десерту з замороженого грецького йогурту з шматочками манго, нектаром агави, екстрактом ванілі і горілкою.

Опис приготування:

Поєднання грецького йогурту з солодким стиглим Мангостворює освіжаючий літній десерт на всі випадки. Ви можете подвоїти цей рецепт, використовуючи весь грецький йогурт, 1/4 чашка нектар агави (якщо Мангодуже солодкий), прибрати горілку і додати сік з 1 лимона. Якщо у вас немає нектару агави, ви можете замінити його меншою кількістю меду або звичайним білим цукром. Сік лайма також підійде в якості заміни.

  • Манго - 2 склянки
  • Грецького йогурту - 1 Склянка
  • Екстракту ванілі - 1/4 чайних ложки
  • Горілки - 1/2 Ст. Ложки
заморожений йогурт з Манго- фото крок 1
1. Мангоочистити, витягти кісточку і нарізати. Викласти нарізаний Мангов кухонний комбайн або блендер і подрібнити до консистенції пюре протягом декількох секунд.
заморожений йогурт з Манго- фото крок 2
2. Викласти пюре в контейнер, додати грецький йогурт, нектар агави (або його замінник), ванільний екстракт і горілку, якщо вона використовується.
заморожений йогурт з Манго- фото крок 3
3. Перемішати суміш віночком або гуязикам шпателем. Охолодити суміш в холодильнику протягом кількох годин, поки десерт не застигне.
заморожений йогурт з Манго- фото крок 4
4. Потім заморозити десерт в машині для морозива відповідно до інструкції виробника. Подавати десерт відразу ж, виклавши кульками в порційних тарілках.

Схожі рецепти