Яйця, фаршировані червоною рибою
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий делікатес, який чудово підійде для фуршету, вечері або святкового столу. Щоб приготувати яйця, фаршировані червоною рибою в домашніх умовах вам знадобиться мінімум часу
Приготувати яйця, фаршировані червоною рибою в домашніх умовах можна дуже швидко. Така закуска стане чудовою для будь-якого столу, в тому числі святкового. В якості начинки можна використовувати все що завгодно - на ваш смак.
- Яйця - 6 штук
- Вершкове масло - 50 грам
- Зелень - За смаком
- Ікра червона - За смаком
1. Чудова закуска до будь-якого свята. Для початку відварюємо яйця, після чого даємо їм трохи охолонути.
2. Розрізаємо їх на половинки і витягаємо жовток. Частину залишаємо тимчасово на окремому блюді.
3. А тим часом готуємо начинку: подрібнюємо на тертці жовток, додаємо до нього зелень (краще кріп) і вершкове масло. Гарненько перемішуємо до утворення однорідної маси.
4. Формуємо начинку і розподіляємо її рівномірно. Так чинимо з кожною половинкою.
5. При бажанні, можна скористатися фігурними насадками кондитерського шприца і наповнити половинки яєць так, щоб вони виглядали естетично і незвично. Верх прикрашаємо червоною ікрою за смаком. Подаємо яйця, фаршировані червоною рибою в домашніх умовах в холодному вигляді, прикрасивши зеленню салату і овочами.