Рецепт Яйця, фаршировані червоною рибою фото

Яйця, фаршировані червоною рибою
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід , На швидку руку , На святковий стіл , Фуршет
Фаршировані
Кількість порцій: 12
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Чудовий делікатес, який чудово підійде для фуршету, вечері або святкового столу. Щоб приготувати яйця, фаршировані червоною рибою в домашніх умовах вам знадобиться мінімум часу

Опис приготування:

Приготувати яйця, фаршировані червоною рибою в домашніх умовах можна дуже швидко. Така закуска стане чудовою для будь-якого столу, в тому числі святкового. В якості начинки можна використовувати все що завгодно - на ваш смак.

  • Яйця - 6 штук
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Зелень - За смаком
  • Ікра червона - За смаком
яйця, фаршировані червоною рибою - фото крок 1
1. Чудова закуска до будь-якого свята. Для початку відварюємо яйця, після чого даємо їм трохи охолонути.
яйця, фаршировані червоною рибою - фото крок 2
2. Розрізаємо їх на половинки і витягаємо жовток. Частину залишаємо тимчасово на окремому блюді.
яйця, фаршировані червоною рибою - фото крок 3
3. А тим часом готуємо начинку: подрібнюємо на тертці жовток, додаємо до нього зелень (краще кріп) і вершкове масло. Гарненько перемішуємо до утворення однорідної маси.
яйця, фаршировані червоною рибою - фото крок 4
4. Формуємо начинку і розподіляємо її рівномірно. Так чинимо з кожною половинкою.
яйця, фаршировані червоною рибою - фото крок 5
5. При бажанні, можна скористатися фігурними насадками кондитерського шприца і наповнити половинки яєць так, щоб вони виглядали естетично і незвично. Верх прикрашаємо червоною ікрою за смаком. Подаємо яйця, фаршировані червоною рибою в домашніх умовах в холодному вигляді, прикрасивши зеленню салату і овочами.

Схожі рецепти