Рецепт Яйця, фаршировані червоною рибою фото

Яйця, фаршировані червоною рибою
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід, На швидку руку, На святковий стіл, Фуршет
Фаршировані

Чудовий делікатес, який чудово підійде для фуршету, вечері або святкового столу. Щоб приготувати яйця, фаршировані червоною рибою в домашніх умовах вам знадобиться мінімум часу

Приготувати яйця, фаршировані червоною рибою в домашніх умовах можна дуже швидко. Така закуска стане чудовою для будь-якого столу, в тому числі святкового. В якості начинки можна використовувати все що завгодно - на ваш смак.

  • Яйця - 6 штук
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Зелень - За смаком
  • Ікра червона - За смаком
яйця, фаршировані червоною рибою - фото крок 1
1. Чудова закуска до будь-якого свята. Для початку відварюємо яйця, після чого даємо їм трохи охолонути.
яйця, фаршировані червоною рибою - фото крок 2
2. Розрізаємо їх на половинки і витягаємо жовток. Частину залишаємо тимчасово на окремому блюді.
яйця, фаршировані червоною рибою - фото крок 3
3. А тим часом готуємо начинку: подрібнюємо на тертці жовток, додаємо до нього зелень (краще кріп) і вершкове масло. Гарненько перемішуємо до утворення однорідної маси.
яйця, фаршировані червоною рибою - фото крок 4
4. Формуємо начинку і розподіляємо її рівномірно. Так чинимо з кожною половинкою.
яйця, фаршировані червоною рибою - фото крок 5
5. При бажанні, можна скористатися фігурними насадками кондитерського шприца і наповнити половинки яєць так, щоб вони виглядали естетично і незвично. Верх прикрашаємо червоною ікрою за смаком. Подаємо яйця, фаршировані червоною рибою в домашніх умовах в холодному вигляді, прикрасивши зеленню салату і овочами.

Схожі рецепти