Японські оладки
(покроковий рецепт з фото)
Такі оладки - це прекрасний вибір для сніданку. Від звичайних вони відрізняються тим, що вони набагато пишніше і повітряні. Але для їх приготування знадобляться спеціальні кільця. Спробуйте!
Якщо ви любите різні млинці та оладки, то цей рецепт точно для вас! по виду, японські оладки - це щось більше схоже на бісквіт. Вам точно має сподобатися!
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 60 грам
- Молоко - 60 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Щепоток
- Сода - 1 Щепоток
- Рослинна олія - 10 грам
Відокремте жовтки від білків. Збийте білки до пишності і відкладіть в сторону.
Потім збийте жовтки з цукром.
Додайте молоко, борошно, сіль і соду. Перемішайте.
Акуратно вмішати збиті білки.
Сковороду і кільця змастіть маслом. Поставте кільця на гарячу сковороду і наповніть на 1/3 тестом. Накрийте кришкою і готуйте 2-3 хвилини на маленькому вогні.
Потім формочки переверніть і готуйте ще пару хвилин.
Подавайте оладки з джемом.
Смачного!
Смачного!