Рецепт Японські оладки фото

Японські оладки
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Тісто
На швидку руку , На сніданок
Випічка , Солодке , Оладки
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 15 хв.

Такі оладки - це прекрасний вибір для сніданку. Від звичайних вони відрізняються тим, що вони набагато пишніше і повітряні. Але для їх приготування знадобляться спеціальні кільця. Спробуйте!

Опис приготування:

Якщо ви любите різні млинці та оладки, то цей рецепт точно для вас! по виду, японські оладки - це щось більше схоже на бісквіт. Вам точно має сподобатися!

  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 60 грам
  • Молоко - 60 мілілітрів
  • Цукор - 1 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Щепоток
  • Сода - 1 Щепоток
  • Рослинна олія - 10 грам
японські оладки - фото крок 1
Відокремте жовтки від білків. Збийте білки до пишності і відкладіть в сторону.
японські оладки - фото крок 2
Потім збийте жовтки з цукром.
японські оладки - фото крок 3
Додайте молоко, борошно, сіль і соду. Перемішайте.
японські оладки - фото крок 4
Акуратно вмішати збиті білки.
японські оладки - фото крок 5
Сковороду і кільця змастіть маслом. Поставте кільця на гарячу сковороду і наповніть на 1/3 тестом. Накрийте кришкою і готуйте 2-3 хвилини на маленькому вогні.
японські оладки - фото крок 6
Потім формочки переверніть і готуйте ще пару хвилин.
японські оладки - фото крок 7
Подавайте оладки з джемом.
Смачного!

Схожі рецепти