Рецепт Янтарна форель з цибулею фото

Янтарна форель з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Риба та морепродукти, Форель
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви цілком

Бурштинову форель краще готувати цілком, так як вона невеликого розміру. Просто запечіть її в духовці у фользі з цибулею і будь-якими іншими овочами, щоб зберегти соковитість страви. Аромат буде чарівним!

Щоб дізнатися, як приготувати бурштинову форель з цибулею, просто прочитайте цей нескладний покроковий рецепт. Така рибка виходить дуже соковитою і смачною. Ви можете додавати до неї будь-які спеції або трави. У них можна попередньо замаринувати сиру рибу на ніч, тоді вона буде дуже ароматною.

  • Форель бурштинова - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Баклажан - 1 штука
  • Перець гострий стручок - 1 штука
  • Помідори черрі - 5-7 штук
  • Кріп і петрушка - 1 пучок
  • Вершки 20% - 50 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
янтарна форель з цибулею - фото крок 1
Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте кільцями. Можна взяти звичайний ріпчаста цибуля, а можна використовувати солодкий кримський.
янтарна форель з цибулею - фото крок 2
Баклажани вимийте і обріжте з двох сторін. Наріжте баклажани середнього розміру шматочками.
янтарна форель з цибулею - фото крок 3
Болгарський перець вимийте і висушіть. Звільніть його від насіння. Наріжте перець соломкою. Якщо ви хочете, щоб страва була більш барвистим, то використовуйте перець різних кольорів.
янтарна форель з цибулею - фото крок 4
Розігрійте в сковороді трохи рослинного масла, викладіть туди заздалегідь підготовлені овочі і один цілий стручок гіркого перцю. Припустите овощи, обсмажуючи кілька хвилин.
янтарна форель з цибулею - фото крок 5
Форель обробити: дістаньте з неї зябра, почистіть від луски і всю рибку вимийте. Розстеліть на деку фольгу, змастіть її рослинним маслом. Викладіть на фольгу рибу.
янтарна форель з цибулею - фото крок 6
Овочі зніміть з вогню, додайте до них рубану зелень і нарізані на дві частини помідори черрі. Потім влийте до овочів жирні вершки, poperčite і сіль. За бажанням можна додати трохи тертого твердого сиру.
янтарна форель з цибулею - фото крок 7
Викладіть в черевце форелі вийшла овочеву суміш з вершками. Доповніть її двома кільцями лимона. Він додасть рибі приємну кислинку. Запікайте рибу в фользі при температурі двісті градусів сорок хвилин до повної готовності.

Схожі рецепти