Янтарна форель з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Бурштинову форель краще готувати цілком, так як вона невеликого розміру. Просто запечіть її в духовці у фользі з цибулею і будь-якими іншими овочами, щоб зберегти соковитість страви. Аромат буде чарівним!
Щоб дізнатися, як приготувати бурштинову форель з цибулею, просто прочитайте цей нескладний покроковий рецепт. Така рибка виходить дуже соковитою і смачною. Ви можете додавати до неї будь-які спеції або трави. У них можна попередньо замаринувати сиру рибу на ніч, тоді вона буде дуже ароматною.
- Форель бурштинова - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Баклажан - 1 штука
- Перець гострий стручок - 1 штука
- Помідори черрі - 5-7 штук
- Кріп і петрушка - 1 пучок
- Вершки 20% - 50 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте кільцями. Можна взяти звичайний ріпчаста цибуля, а можна використовувати солодкий кримський.
Баклажани вимийте і обріжте з двох сторін. Наріжте баклажани середнього розміру шматочками.
Болгарський перець вимийте і висушіть. Звільніть його від насіння. Наріжте перець соломкою. Якщо ви хочете, щоб страва була більш барвистим, то використовуйте перець різних кольорів.
Розігрійте в сковороді трохи рослинного масла, викладіть туди заздалегідь підготовлені овочі і один цілий стручок гіркого перцю. Припустите овощи, обсмажуючи кілька хвилин.
Форель обробити: дістаньте з неї зябра, почистіть від луски і всю рибку вимийте. Розстеліть на деку фольгу, змастіть її рослинним маслом. Викладіть на фольгу рибу.
Овочі зніміть з вогню, додайте до них рубану зелень і нарізані на дві частини помідори черрі. Потім влийте до овочів жирні вершки, poperčite і сіль. За бажанням можна додати трохи тертого твердого сиру.
Викладіть в черевце форелі вийшла овочеву суміш з вершками. Доповніть її двома кільцями лимона. Він додасть рибі приємну кислинку. Запікайте рибу в фользі при температурі двісті градусів сорок хвилин до повної готовності.