Рецепт Янтарна форель в духовці фото

Янтарна форель в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Фрукти, Форель, Цибуля, Лимон
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Гарячі страви, Страви цілком

Хочете запекти рибку цілком? Рекомендую вам бурштинову форель. Вона відмінно підходить для цих цілей, можете використовувати будь-які овочі і спеції. Розповім, як приготувати бурштинову форель в духовці.

Можете зробити вершковий соус з овочами і запекти рибку з цим соусом або тільки з овочами. Можна використовувати перець, цибуля, зелень, кабачки та інші овочі. Рибку добре очистіть від нутрощів і луски, потім промийте і запікайте на деку. Подавайте форель через деякий час після приготування, коли вона вже трохи охолоне.

  • Форель - 2 штуки
  • Біле сухе вино - 50 мілілітрів
  • Цибулина - 100 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Сушений чебрець - 1 щіпка
янтарна форель в духовці - фото крок 1
1. Рибку очистіть від нутрощів, потім гострим ножем у напрямку від хвоста до голови очистіть її від луски, видаліть зябра і ретельно промийте рибу всередині і зовні.
янтарна форель в духовці - фото крок 2
2. Очистіть і наріжте дрібними кубиками цибулю (використовуйте ріпчаста, білий або червоний).
янтарна форель в духовці - фото крок 3
3. Перекладіть цибулю в глибоку миску, до нього додайте вино і вичавити сік одного лимона.
янтарна форель в духовці - фото крок 4
4. Гарненько перемішайте вміст миски, трохи притисніть цибулю руками.
янтарна форель в духовці - фото крок 5
5. Застеліть деко фольгою, викладіть рибку і зробіть неглибокі насічки по всій тушці, сіль і poperčite, додайте чебрець.
янтарна форель в духовці - фото крок 6
6. Суміш цибулі розподіліть поверх риби і відправте в розігріту до 190-200 градусів духовку на півгодини.
янтарна форель в духовці - фото крок 7
7. Готову рибку видаліть з духовки, залиште на деку на 15-20 хвилин, а потім вже перекладіть на тарілку і подавайте до столу.

Схожі рецепти