Рецепт Янтарна форель в духовці фото

Янтарна форель в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Фрукти , Форель , Цибуля , Лимон
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Хочете запекти рибку цілком? Рекомендую вам бурштинову форель. Вона відмінно підходить для цих цілей, можете використовувати будь-які овочі і спеції. Розповім, як приготувати бурштинову форель в духовці.

Опис приготування:

Можете зробити вершковий соус з овочами і запекти рибку з цим соусом або тільки з овочами. Можна використовувати перець, цибуля, зелень, кабачки та інші овочі. Рибку добре очистіть від нутрощів і луски, потім промийте і запікайте на деку. Подавайте форель через деякий час після приготування, коли вона вже трохи охолоне.

  • Форель - 2 штуки
  • Біле сухе вино - 50 мілілітрів
  • Цибулина - 100 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Сушений чебрець - 1 щіпка
янтарна форель в духовці - фото крок 1
1. Рибку очистіть від нутрощів, потім гострим ножем у напрямку від хвоста до голови очистіть її від луски, видаліть зябра і ретельно промийте рибу всередині і зовні.
янтарна форель в духовці - фото крок 2
2. Очистіть і наріжте дрібними кубиками цибулю (використовуйте ріпчаста, білий або червоний).
янтарна форель в духовці - фото крок 3
3. Перекладіть цибулю в глибоку миску, до нього додайте вино і вичавити сік одного лимона.
янтарна форель в духовці - фото крок 4
4. Гарненько перемішайте вміст миски, трохи притисніть цибулю руками.
янтарна форель в духовці - фото крок 5
5. Застеліть деко фольгою, викладіть рибку і зробіть неглибокі насічки по всій тушці, сіль і poperčite, додайте чебрець.
янтарна форель в духовці - фото крок 6
6. Суміш цибулі розподіліть поверх риби і відправте в розігріту до 190-200 градусів духовку на півгодини.
янтарна форель в духовці - фото крок 7
7. Готову рибку видаліть з духовки, залиште на деку на 15-20 хвилин, а потім вже перекладіть на тарілку і подавайте до столу.

Схожі рецепти