Яловичина з огірком по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина з огірком по-китайськи - дуже смачна закуска або теплий салат. Готується дуже швидко і просто, а результат чудовий, сподобається любителям азіатської кухні і не тільки.
Приготувати яловичину з огірком по-китайськи простіше простого. Дивіться рецепт і повторюйте. Якщо не любите надто гострий смак, кількість перцю можна зменшити або не класти зовсім, смак від цього точно не постраждає.
- Яловичина - 300-400 грам
- Огірок - 2 штуки
- Лук білий - 1 штука
- Часник - 3-4 зубчиків
- Перець болгарський - 1 штука
- Перець червоний пекучий - 1 Чайна ложка
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5-1 чайних ложки
- Оцет винний - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки (кунжутне)
Підготуйте інгредієнти.
Наріжте огірки довгими тонкими брусочками, посипте сіллю, залиште на 15 хвилин.
Наріжте білий лук півкільцями.
Подрібніть часник.
М'ясо порізати тонкими смужками, обсмажте на олії на добре розігрітій сковороді.
З огірків злийте виділився сік.
На огірки викладіть болгарський перець нарізаний тонкою соломкою, цибуля.
Зверху викладіть м'ясо разом з рослинним маслом, на якому воно обсмажувалося.
Розітріть в Ступка koriandr.
Приготуйте салатну заправку з винного (бальзамічного) оцту, соєвого соусу, цукру, часнику і червоного пекучого перцю.
Полийте салатною заправкою м'ясо.
Добре перемішайте і подавайте салат до столу ще теплим, це дуже смачно і пікантно, байдужих не буде!