Яловичина по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина по-китайськи - прекрасний спосіб приготувати яловичину. Апельсиновий сік надає свіжий смак і аромат страви. Яловичина по-китайськи готується на сильному вогні і невеликій кількості масла.
Яловичина по-китайськи готується швидко в добре розігрітій олії. Це основний прийом китайської кухні: швидко обсмажувати продукти на сильному вогні, постійно помішуючи. Яловичина по-китайськи вимочений в маринаді виходить м'якою і пікантною. Кунжутне масло можете замінити рослинним, але тоді втратите смаковий букет. Яловичину по-китайськи подавайте з рисом. Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 800 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Горох зелений - 1, 5 склянки
- Морква - 1 штука
- Перець - 1 штука
- Апельсин - 1 штука (маринад)
- Кунжутну олію - 2 чайних ложки (маринад)
- Імбир - 2 чайних ложки (маринад)
- Часник - 3 чайних ложки (маринад)
- Цукор - 2 Ст. Ложки (маринад)
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки (маринад)
Зняти цедру з апельсина.
Сік вичавити.
Натерти імбир.
Приготувати маринад: змішати цедру апельсина, соєвий соус, кунжутну олію, імбир, часник розтертий, цукор.
М'ясо нарізати тонкими смужками.
М'ясо замаринувати і поставити в холодильник на 30 міну.
Підготувати овочі: нарізати перець, морква, цибуля, горошок.
Цибуля обсмажити на сковороді.
М'ясо обсмажити 2-3 хвилини на сильному вогні, щоб не стік сік.
У м'ясо долити маринад.
Додати овочі і смажити на сильному вогні 3 хвилини. Яловичина стане м'якою, а соус почне густіти. Довести до готовності.
Смачного!