Рецепт Яловичина по-китайськи фото

Яловичина по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, Романтична вечеря, Святковий обід
Гарячі страви

Яловичина по-китайськи - прекрасний спосіб приготувати яловичину. Апельсиновий сік надає свіжий смак і аромат страви. Яловичина по-китайськи готується на сильному вогні і невеликій кількості масла.

Яловичина по-китайськи готується швидко в добре розігрітій олії. Це основний прийом китайської кухні: швидко обсмажувати продукти на сильному вогні, постійно помішуючи. Яловичина по-китайськи вимочений в маринаді виходить м'якою і пікантною. Кунжутне масло можете замінити рослинним, але тоді втратите смаковий букет. Яловичину по-китайськи подавайте з рисом. Успіхів і приємного апетиту!

  • Яловичина - 800 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Горох зелений - 1, 5 склянки
  • Морква - 1 штука
  • Перець - 1 штука
  • Апельсин - 1 штука (маринад)
  • Кунжутну олію - 2 чайних ложки (маринад)
  • Імбир - 2 чайних ложки (маринад)
  • Часник - 3 чайних ложки (маринад)
  • Цукор - 2 Ст. Ложки (маринад)
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки (маринад)
яловичина по-китайськи - фото крок 1
Зняти цедру з апельсина.
яловичина по-китайськи - фото крок 2
Сік вичавити.
яловичина по-китайськи - фото крок 3
Натерти імбир.
яловичина по-китайськи - фото крок 4
Приготувати маринад: змішати цедру апельсина, соєвий соус, кунжутну олію, імбир, часник розтертий, цукор.
яловичина по-китайськи - фото крок 5
М'ясо нарізати тонкими смужками.
яловичина по-китайськи - фото крок 6
М'ясо замаринувати і поставити в холодильник на 30 міну.
яловичина по-китайськи - фото крок 7
Підготувати овочі: нарізати перець, морква, цибуля, горошок.
яловичина по-китайськи - фото крок 8
Цибуля обсмажити на сковороді.
яловичина по-китайськи - фото крок 9
М'ясо обсмажити 2-3 хвилини на сильному вогні, щоб не стік сік.
яловичина по-китайськи - фото крок 10
У м'ясо долити маринад.
яловичина по-китайськи - фото крок 11
Додати овочі і смажити на сильному вогні 3 хвилини. Яловичина стане м'якою, а соус почне густіти. Довести до готовності.
яловичина по-китайськи - фото крок 12
Смачного!

Схожі рецепти