Рецепт Яловичина з брокколі по-китайськи фото

Яловичина з брокколі по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Говяжа вирізка , Брокколі
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Начебто просте блюдо - м'ясо з овочами…але! Варто додати в маринад устричний і соєвий соуси, біле вино - і м'ясо стає ніжним і просочується неповторними ароматами. Це варто спробувати!

Опис приготування:

Багато з вас замовляють з ресторану китайську їжу. Я пропоную вам рецепт, як приготувати яловичину з брокколі по-китайськи в домашніх умовах. Повірте, у вас вийде нітрохи не гірше, а навіть і смачніше. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Яловичина - 300 грам
  • Брокколі - 450 грам
  • Соус устричний - 1/3 склянки
  • Олія кунжутна - 2 чайних ложки
  • Вино біле - 1/3 склянки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Імбир - 1 скибочку (корінь)
  • Часник - 1 зубчик
яловичина з брокколі по-китайськи - фото крок 1
Брокколі помийте. Для маринаду змішайте устричний соус, соєвий соус, біле вино, цукор, кунжутне масло і крохмаль. Скибочку імбиру і часник очистіть. М'ясо промийте під холодною водою, обсушити і наріжте тонкими скибочками. Залийте їх маринадом і залиште в прохолодному місці на 30 хвилин. До речі, при цейтноті можна замаринувати м'ясо вранці, а ввечері за лічені хвилини приготувати смачну вечерю.
яловичина з брокколі по-китайськи - фото крок 2
У воке або великій сковороді з антипригарним покриттям розігрійте рослинне масло і обсмажте розчавлений часник і імбир. Приберіть коріння зі сковороди.
яловичина з брокколі по-китайськи - фото крок 3
Брокколі розберіть на суцвіття, обсмажуйте протягом 5 хвилин. Потім приберіть капусту на тарілку.
яловичина з брокколі по-китайськи - фото крок 4
При необхідності додайте рослинне масло. Яловичину разом з маринадом обсмажуйте на сильному протягом 5 хвилин. Соус повинен загуснути.
яловичина з брокколі по-китайськи - фото крок 5
Потім додайте брокколі, перемішайте і готуйте ще 3 хвилини.
яловичина з брокколі по-китайськи - фото крок 6
Подають яловичину з брокколі традиційно з рисом. Смачного!

Схожі рецепти