Рецепт Яловичина з гарбузом фото

Яловичина з гарбузом
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо , Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Сімейна вечеря
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Поєднання яловичини з гарбузом - разюче вдале. Я в це не вірив, поки сам не приготував. Яловичина виходить дивно ніжна, а гарбуз прекрасно відтіняє її смак.

Опис приготування:

Рецепт яловичини з гарбузом мені подобається в першу чергу тим, що він не містить нічого зайвого. Буває, відкриєш рецепт, а там стільки якихось незрозумілих інгредієнтів, що відразу відпадає бажання готувати. А тут, якщо вже це яловичина з гарбузом, по суті нічого крім цих двох інгредієнтів і не потрібно - тільки трохи зелені для аромату, солі з перцем для регулювання смаку, да масла для обсмажування м'яса. А страва виходить дуже класне, соковите, ніжне. Особливо люблю його пізньої осені, коли за вікном вже холоду.

  • Яловичина - 500 грам
  • Гарбуз - 500 грам
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Лимон - 1 штука
  • Зелень свіжа - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
яловичина з гарбузом - фото крок 1
Яловичину нарізаємо на шматки стороною приблизно 3 см. Солимо і перчимо.
яловичина з гарбузом - фото крок 2
У сковороді розтопити вершкове масло, обсмажити в ньому яловичину на швидкому вогні до утворення скоринки з усіх боків.
яловичина з гарбузом - фото крок 3
Гарбуз чистимо і нарізаємо на невеликі кубики.
яловичина з гарбузом - фото крок 4
У каструлю кладемо яловичину і гарбуз. Додаємо сіль, перець, свіжу зелень і трохи лимонного соку. Додаємо приблизно 5 чашок води або бульйону. Доводимо до кипіння, після чого зменшуємо вогонь до мінімального, накриваємо кришкою і тушкуємо приблизно півтори години до готовності м'яса. Рідина за цей час випарується майже повністю.
яловичина з гарбузом - фото крок 5
Подаємо, посипавши свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти