Рецепт Баранина з гарбузом фото

Баранина з гарбузом
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо , Овочі , Баранина , Гарбуз
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 50 хв.

В осінній сезон побалуйте себе і свою сім'ю ароматної і соковитою бараниною з гарбузом, благо і м'ясо і такий овоч можна з легкістю придбати на ринку або в супермаркеті. Головне - гарбуз повинна пахнути!

Опис приготування:

Соковита баранина ідеально поєднується з пряною, солодкуватої гарбузом. Всім, хто любить такі поєднання в гарячому блюді, обов'язково потрібно спробувати його приготувати. За бажанням м'ясо ви можете замаринувати заздалегідь в будь-якому, улюбленому вами за смаком, маринаді.

  • Баранина - 0, 5 кілограма
  • Гарбуз - 400 грам
  • Масло рослинне - 10 мілілітрів
  • Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
  • Приправа для плову - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 2 щіпки
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
баранина з гарбузом - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти. Баранину заздалегідь за годину-дві до запікання замаринуйте в лимонному соці і приправі для плову, щоб видалити запах цього м'яса.
баранина з гарбузом - фото крок 2
Очистіть гарбуз від шкірки, промийте у воді. Наріжте пластинами в 1 см. Товщиною. Змастіть форму для запікання олією і викладіть в неї пластини гарбуза. Приправити сіллю і poperčite.
баранина з гарбузом - фото крок 3
Зверху викладіть баранину. М'ясо повинно бути зверху, щоб гарбуз вбирала його сік.
баранина з гарбузом - фото крок 4
Накрийте форму фольгою. Розігрійте духовку до 220 градусів і запечіть блюдо приблизно 40-45 хвилин. За пару хвилин до закінчення запікання зніміть фольгу, щоб дати баранині підрум'янитися.
баранина з гарбузом - фото крок 5
Готову страву вийміть з духовки і дайте злегка охолонути.
баранина з гарбузом - фото крок 6
Викладіть на тарілки і подайте до столу, можна додати трохи сметани будь-якої жирності або йогурту, але не солодкого, без добавок.

Схожі рецепти