Рецепт Биточки з гарбузом під червоним цибульним соусом фото

Биточки з гарбузом під червоним цибульним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Биточки

Чому б не урізноманітнити звичайні м'ясні биточки іншими складовими? Сьогодні я вирішила додати до м'яса гарбуз і вівсяні пластівці. А запікати наші биточки будемо разом з смачним соусом.

З ці блюдом відкритий простір для Вашої фантазії. Замість гарбуза можете сміливо додавати будь-які сезонні овочі: на початку літа це можуть бути кабачки, восени - гарбуз, а в міжсезоння - картопля або морква.

  • Фарш м'ясний - 800 грам
  • Мал - 5 Ст. Ложок
  • Вівсяні пластівці - 3 Ст. Ложки
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Гарбуз - 250 грам
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Зелень - 1 пучок
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (соус)
  • Томатна паста - 100 грам (соус)
  • Smalec - 100 грам (соус)
  • Гарбуз - 30 грам (соус)
биточки з гарбузом під червоним цибульним соусом - фото крок 1
1. До фаршу додайте яйце, терту гарбуз, вівсяні пластівці і ошпарений рис.
биточки з гарбузом під червоним цибульним соусом - фото крок 2
2. Додати сіль, поперчіть і добре перемішайте.
биточки з гарбузом під червоним цибульним соусом - фото крок 3
3. Сформуйте невеликі биточки і викладіть у жароміцних форму. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.
биточки з гарбузом під червоним цибульним соусом - фото крок 4
4. Лук наріжте пір'ям, гарбуз натріть на тертці.
биточки з гарбузом під червоним цибульним соусом - фото крок 5
5. Обсмажте цибулю з гарбузом близько 5 хвилин.
биточки з гарбузом під червоним цибульним соусом - фото крок 6
6. Додайте часник і томатну пасту. Тушкуйте все разом.
биточки з гарбузом під червоним цибульним соусом - фото крок 7
7. Викладіть на биточки соус і запікайте ще 15 хвилин.
биточки з гарбузом під червоним цибульним соусом - фото крок 8
8. Смачного!

Схожі рецепти