Губад з червоним сиром
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам приготувати Губад з червоним сиром. Не знаю, де взяти червоний сир? Ми приготуємо його самі з кефіру. Ви заінтриговані? Чи не пробували такий пиріг? Тоді дивіться рецепт!
Ця татарська випічка випікається зазвичай на свята. Дуже часто Губад робляться на весілля. Ми ж можемо спробувати цю прекрасну випічку, НЕ вичікуючи особливого випадку.
Цей пиріг можна назвати закусочним, адже начинка в ньому несолодка. Отже, дивіться, як приготувати Губад з червоним сиром, і пробуйте самі!
- Борошно - 1 Склянка (склянка - 250 мл)
- Вершкове масло - 60 грам (розтоплене)
- Молоко - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 4, 5 Ст. Ложки
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Ізюм - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 4 штуки
- Кефір - 1, 5 L
- Дріжджі сухі - 5 грам
- Рис відварний - 10 Ст. Ложок
Готуємо сир. Кефір вилийте в каструлю і варіть близько години, поки не википить рідина. Після цього зменшуємо вогонь і додаємо в масу 4 ложки цукру і 2 ложки олії, перемішуємо і прибираємо з вогню.
Для тіста тепле молоко змішуємо з дріжджами, двома ложками цукру, залишаємо на 20 хвилин. Після цю суміш вливаємо в просіяне борошно, додаємо воду, яйце і масло, що залишилося. Вимішуємо тісто і ставимо підніматися на півгодини. Потім обомніте і знову залиште на півгодини.
Тісто розгортаємо і укладаємо в форму для випічки, зверху кладемо рис, сир, злегка утрамбовують. Відварюємо круто яйця, ріжемо їх дрібно, кладемо яйця і родзинки на сир.
Другу частину тіста розкочуємо і покриваємо начинку, кінець zashtipиvaem. Покриваємо пиріг борошном, змішаної з м'яким маслом (50 г). Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці близько 80 хвилин.