Рецепт Губад з червоним сиром фото

Губад з червоним сиром
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Кефір, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, День народження, Весілля
Випічка, Солодке, Пироги

Пропоную вам приготувати Губад з червоним сиром. Не знаю, де взяти червоний сир? Ми приготуємо його самі з кефіру. Ви заінтриговані? Чи не пробували такий пиріг? Тоді дивіться рецепт!

Ця татарська випічка випікається зазвичай на свята. Дуже часто Губад робляться на весілля. Ми ж можемо спробувати цю прекрасну випічку, НЕ вичікуючи особливого випадку.

Цей пиріг можна назвати закусочним, адже начинка в ньому несолодка. Отже, дивіться, як приготувати Губад з червоним сиром, і пробуйте самі!

  • Борошно - 1 Склянка (склянка - 250 мл)
  • Вершкове масло - 60 грам (розтоплене)
  • Молоко - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 4, 5 Ст. Ложки
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Ізюм - 2 Ст. Ложки
  • Яйця - 4 штуки
  • Кефір - 1, 5 L
  • Дріжджі сухі - 5 грам
  • Рис відварний - 10 Ст. Ложок
губад з червоним сиром - фото крок 1
Готуємо сир. Кефір вилийте в каструлю і варіть близько години, поки не википить рідина. Після цього зменшуємо вогонь і додаємо в масу 4 ложки цукру і 2 ложки олії, перемішуємо і прибираємо з вогню.
губад з червоним сиром - фото крок 2
Для тіста тепле молоко змішуємо з дріжджами, двома ложками цукру, залишаємо на 20 хвилин. Після цю суміш вливаємо в просіяне борошно, додаємо воду, яйце і масло, що залишилося. Вимішуємо тісто і ставимо підніматися на півгодини. Потім обомніте і знову залиште на півгодини.
губад з червоним сиром - фото крок 3
Тісто розгортаємо і укладаємо в форму для випічки, зверху кладемо рис, сир, злегка утрамбовують. Відварюємо круто яйця, ріжемо їх дрібно, кладемо яйця і родзинки на сир.
губад з червоним сиром - фото крок 4
Другу частину тіста розкочуємо і покриваємо начинку, кінець zashtipиvaem. Покриваємо пиріг борошном, змішаної з м'яким маслом (50 г). Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці близько 80 хвилин.

Схожі рецепти