Губад в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім, як приготувати солодкий пиріг "губад" в духовці. Він безсумнівно підкорить вас, так що не будемо довго затягувати і відразу ж приступимо до приготування!
Прекрасний варіант солодкого пирога, який зможе наситити всю сім'ю. Блюдо виходить ароматним, в міру солодким і соковитим. Завдяки дивовижному поєднанню смаків, пиріг відрізняється від інших звичних рецептів. Обов'язково спробуйте пиріг!
- Вершкове масло - 100 грам (тісто)
- Крем - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Розпушувач тіста - 0, 5 чайних ложки
- Сіль, цукор - За смаком
- Борошно - 2-3 склянок
- Мал - 1 Склянка (начинка)
- Чорнослив, чорнослив, родзинки - 3 С.. Ложки
- Яйця - 1-2 штук
- Червоний eremsek - 100 грам
- Вершкове масло - 60-80 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка (посипання)
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 3 Ст. Ложки
1
Відварюємо рис до готовності в злегка підсоленій воді, так само варимо яйця. Сухофрукти попередньо розмочуємо в окропі, потім нарізаємо на шматочки. Змішуємо рис з сухофруктами.
2
Для тесту змішайте розтоплене вершкове масло зі сметаною і яйцем. Потім додайте розпушувач, сіль і цукор, введіть просіяне борошно.
3
Тісто розділяється на дві частини. Одну тонко розкачати і покладіть в форму для запікання, змащену маслом. На тісто викладаємо половину рису і розподіляємо шматочки вершкового масла.
4
Зверху покладіть почищені і нарізані яйця. Викладіть кизил і шар залишився рису.
5
Накрийте начинку розкатаним тестом і посипте крихтою, приготовленої з масла, цукру і борошна. Для приготування крихти холодне масло натріть на тертці і розітріть з цукром, потім додайте борошно і у вас вийде дрібна крихта.
6
Випікайте пиріг при 180 градусах 30-40 хвилин. Приємного чаювання!