Губад з рисом і родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Смачний пиріг з багатошаровою начинкою і неперевершеним смаком. Все це - татарська Губад з рисом і родзинками, приготувати яку я вам і пропоную.
Ви з легкістю можете приготувати Губад з рисом і родзинками в домашніх умовах. Це одне з головних частувань на святковому столі. Пиріг виходить ситним і ароматним. Єдине, що вам доведеться підготувати завчасно - це червоний сир (суд). Візьміть посуд з товстим дном. Закип'ятіть півлітра молока, покладіть в кипляче молоко сир (1400г). Продовжуйте кипіти, поки сир не почервоніє, потім додайте цукор (230 грам). Кип'ятіть поки не вийде вся рідина. Готовий корж остудіть. А тепер можна приступати до основної частини. Хай щастить!
- Тісто прісне - 800 грам
- Мал - 800 грам
- Ізюм - 350 грам
- Яйце - 6 штук
- Вершкове масло - 400 грам
Відваріть рис, відкиньте його на сито. Ізюм очистіть і промийте, відкиньте на сито. Яйця варимо круто, очищаємо.
Розкачайте тісто і покладіть його в сковороду, змащену маслом. На тісто викладаємо відварений рис, потім корт (червоний сир), на корт викладіть залишився рис.
Потім викладаємо дрібно покришене яйце, рис і нарешті родзинки. Зверху начинку поливаємо розтопленим вершковим маслом.
Покрийте Губад зверху тонким шаром тіста, посипте крихтою. Випікати в духовці до готовності. Температура 200 градусів.
Готово! Смачного!