Губад з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Істинне турецьке блюдо, яке користується популярністю і на нашій кухні. Традиції сусідніх народів унікальні, тому пропоную спробувати приготувати Губад з м'ясо в домашніх умовах.
Цікаве блюдо, яке так люблять в теплих країнах, але і в наших краях воно стало досить популярним. Готувати його одне задоволення, а на смак Губад виходить приголомшливої!
- Борошно - 1 кілограм
- Яйця - 2 штуки (для тіста)
- Вершкове масло - 100 грам (для тіста)
- Вершки - 100 грам (для тіста)
- Сіль і цукор - 1 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 100 грам (для крихти)
- Борошно - 200 грам (для крихти)
- Суд - 250 грам (для начинки)
- Мал - 1, 5 склянки (для начинки)
- Фарш із яловичини - 0, 5 кілограма (для начинки)
- Цибулина - 1 штука
- Яйця - 6 штук (для начинки)
- Ізюм - 200 грам (для начинки)
- Топлене масло - 100 грам (для начинки)
- Дріжджі - 15 грам (для тіста)
1. Продукти для приготування цієї страви досить прості і доступні. Перший крок - замісіть тісто.
2. За класичним рецептом Губад з м'ясом тісто робиться так: в борошно додати сухі дріжджі, після чого з'єднати з розтертими яйцями з цукром.
3. Не забудьте в тісто додати тепле молоко і розм'якшене масло. Гарненько замісіть тісто і залиште його на годину. Потім розкачати, а тим часом зваріть рис, щоб він був розсипчастим. Також обсмажте фарш з цибулею, сіль і poperčite. До цього часу тісто як раз підійде, розкачайте його і викладіть на форму так, щоб краї звисали.
4. Тепер відповідальний момент: першим шаром викладіть рис, потім перемелене м'ясо і після сухофрукти (або родзинки). Кожен шар трохи приминаю.
5. Останній шар складається з рису і яєць. Коли начинка буде викладена, краю і верх можна закрити тестом. Змастіть пиріг маслом і дайте постояти п'ятнадцять хвилин біля духовки.
6. Посипте верх крихтою, яка легко готується: борошно змішується з вершковим маслом. Після цього поставте пиріг в духовку і випікайте до золотистого кольору.