Рецепт Губад з м'ясом фото

Губад з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Турецька кухня
Тісто , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл
Випічка
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Істинне турецьке блюдо, яке користується популярністю і на нашій кухні. Традиції сусідніх народів унікальні, тому пропоную спробувати приготувати Губад з м'ясо в домашніх умовах.

Опис приготування:

Цікаве блюдо, яке так люблять в теплих країнах, але і в наших краях воно стало досить популярним. Готувати його одне задоволення, а на смак Губад виходить приголомшливої!

  • Борошно - 1 кілограм
  • Яйця - 2 штуки (для тіста)
  • Вершкове масло - 100 грам (для тіста)
  • Вершки - 100 грам (для тіста)
  • Сіль і цукор - 1 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 100 грам (для крихти)
  • Борошно - 200 грам (для крихти)
  • Суд - 250 грам (для начинки)
  • Мал - 1, 5 склянки (для начинки)
  • Фарш із яловичини - 0, 5 кілограма (для начинки)
  • Цибулина - 1 штука
  • Яйця - 6 штук (для начинки)
  • Ізюм - 200 грам (для начинки)
  • Топлене масло - 100 грам (для начинки)
  • Дріжджі - 15 грам (для тіста)
губад з м'ясом - фото крок 1
1. Продукти для приготування цієї страви досить прості і доступні. Перший крок - замісіть тісто.
губад з м'ясом - фото крок 2
2. За класичним рецептом Губад з м'ясом тісто робиться так: в борошно додати сухі дріжджі, після чого з'єднати з розтертими яйцями з цукром.
губад з м'ясом - фото крок 3
3. Не забудьте в тісто додати тепле молоко і розм'якшене масло. Гарненько замісіть тісто і залиште його на годину. Потім розкачати, а тим часом зваріть рис, щоб він був розсипчастим. Також обсмажте фарш з цибулею, сіль і poperčite. До цього часу тісто як раз підійде, розкачайте його і викладіть на форму так, щоб краї звисали.
губад з м'ясом - фото крок 4
4. Тепер відповідальний момент: першим шаром викладіть рис, потім перемелене м'ясо і після сухофрукти (або родзинки). Кожен шар трохи приминаю.
губад з м'ясом - фото крок 5
5. Останній шар складається з рису і яєць. Коли начинка буде викладена, краю і верх можна закрити тестом. Змастіть пиріг маслом і дайте постояти п'ятнадцять хвилин біля духовки.
губад з м'ясом - фото крок 6
6. Посипте верх крихтою, яка легко готується: борошно змішується з вершковим маслом. Після цього поставте пиріг в духовку і випікайте до золотистого кольору.

Схожі рецепти