Букатіні з червоним перцевим соусом
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті тонкі пари ароматів перцевого соусу відмінно поєднуються зі спецією пепперончіні, створюючи живильне різноманітність.
Кількість порцій: 4
- Букатіні - 450 грам (трубчасті макаронні вироби)
- Червоного перцю, солодкого - 340 грам
- Часник - 10 грам
- Цибуля - 50 грам
- Червоного чилі перчика - 7 грам
- Оливкова олія - 50 грам
- Сіль - 7 грам
- Базилік - 10 грам
- Сир пекоріно - 60 грам
Почистіть перці, вимийте їх і поріжте на тонкі поздовжні смужки. У каструлі, містить трохи масла, злегка посмажте цибулю, і потім додайте половину часнику, порубаного.
Додайте перці і невеликий перець чилі. Додайте приправи і коли приготовлено, в блендері все перемішайте створивши однорідну масу.. Відставте в сторону і почніть готувати макарони.
Помістіть макарони в киплячу підсолену воду. Перемішуйте дерев'яною вилкою, щоб уникнути злипання.
Налийте трохи олії в широку каструлю і злегка обсмажте в ній часник і перець чилі. Додайте приготовані макаронні вироби і приправте перцевим соусом, порвіть листочки базиліка для аромату.
Викладіть на тарілки прикрасьте зеленню. Завершіть блюдо покришивши сир пармезан. Подається зовсім чуть чуть остиглим. Смачного.