Рецепт Букатіні з червоним перцевим соусом фото

Букатіні з червоним перцевим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Макарони
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Легка вечеря
Гарячі страви
Час приготування: 20 хв.

У цьому рецепті тонкі пари ароматів перцевого соусу відмінно поєднуються зі спецією пепперончіні, створюючи живильне різноманітність.

Кількість порцій: 4
  • Букатіні - 450 грам (трубчасті макаронні вироби)
  • Червоного перцю, солодкого - 340 грам
  • Часник - 10 грам
  • Цибуля - 50 грам
  • Червоного чилі перчика - 7 грам
  • Оливкова олія - 50 грам
  • Сіль - 7 грам
  • Базилік - 10 грам
  • Сир пекоріно - 60 грам
букатіні з червоним перцевим соусом - фото крок 1
Почистіть перці, вимийте їх і поріжте на тонкі поздовжні смужки. У каструлі, містить трохи масла, злегка посмажте цибулю, і потім додайте половину часнику, порубаного.
букатіні з червоним перцевим соусом - фото крок 2
Додайте перці і невеликий перець чилі. Додайте приправи і коли приготовлено, в блендері все перемішайте створивши однорідну масу.. Відставте в сторону і почніть готувати макарони.
букатіні з червоним перцевим соусом - фото крок 3
Помістіть макарони в киплячу підсолену воду. Перемішуйте дерев'яною вилкою, щоб уникнути злипання.
букатіні з червоним перцевим соусом - фото крок 4
Налийте трохи олії в широку каструлю і злегка обсмажте в ній часник і перець чилі. Додайте приготовані макаронні вироби і приправте перцевим соусом, порвіть листочки базиліка для аромату.
букатіні з червоним перцевим соусом - фото крок 5
Викладіть на тарілки прикрасьте зеленню. Завершіть блюдо покришивши сир пармезан. Подається зовсім чуть чуть остиглим. Смачного.

Схожі рецепти