Салат весняний з перцевим грильяжем
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - простий рецепт салату весняного з перцевим грильяжем. Смачно і дуже пікантно: сир з цвіллю і журавлина відразу ж додають цим рецептом чудових властивостей! Смачний і святковий!
Свіжі продукти миємо й нарізаємо, а курку і горішки обсмажуємо. Потім красиво викладаємо салат на порційне блюдо і подаємо!
- Куряче філе - 300 грам
- Полуниця - 200 грам
- Журавлина - 100 грам
- Салат - 200 грам
- Fistashki - 60 грам
- Сир з цвіллю - 50 грам
- Спеції - За смаком
- Олія - За смаком
- Лук фіолетовий - 1 штука
- Суміш перців - 1 Чайна ложка
1
1. Горішки подрібнити і обсмажити в перцевої суміші на сковороді на рослинному маслі. Це і буде грильяж.
2
2. Тепер миємо й обсушити салат, цибуля і ягоди. Викладаємо красиво листя салату, потім ягоди (полуницю нарізайте половинками) і горішки.
3
3. Курку нарізаємо шматочками і обсмажити в спеціях на рослинній олії. Вкладаємо поверх ягід.
4
4. Залишилося тільки дати курці трохи охолонути, а потім посипати все це спеціями, цибулею і тертим сиром, перемішати і подавати до столу!