Рецепт Салат весняний з перцевим грильяжем фото

Салат весняний з перцевим грильяжем
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування
На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

До вашої уваги - простий рецепт салату весняного з перцевим грильяжем. Смачно і дуже пікантно: сир з цвіллю і журавлина відразу ж додають цим рецептом чудових властивостей! Смачний і святковий!

Опис приготування:

Свіжі продукти миємо й нарізаємо, а курку і горішки обсмажуємо. Потім красиво викладаємо салат на порційне блюдо і подаємо!

  • Куряче філе - 300 грам
  • Полуниця - 200 грам
  • Журавлина - 100 грам
  • Салат - 200 грам
  • Fistashki - 60 грам
  • Сир з цвіллю - 50 грам
  • Спеції - За смаком
  • Олія - За смаком
  • Лук фіолетовий - 1 штука
  • Суміш перців - 1 Чайна ложка
1
1. Горішки подрібнити і обсмажити в перцевої суміші на сковороді на рослинному маслі. Це і буде грильяж.
2
2. Тепер миємо й обсушити салат, цибуля і ягоди. Викладаємо красиво листя салату, потім ягоди (полуницю нарізайте половинками) і горішки.
3
3. Курку нарізаємо шматочками і обсмажити в спеціях на рослинній олії. Вкладаємо поверх ягід.
4
4. Залишилося тільки дати курці трохи охолонути, а потім посипати все це спеціями, цибулею і тертим сиром, перемішати і подавати до столу!

Схожі рецепти