Салат «весняний» з капусти
(покроковий рецепт з фото)
Салат по-справжньому весняний - соковитий, свіжий, з молоденькою капусти з додаванням інших овочів. Вітамінний і просто смачний!
Приготуйте салат "весняний" на сніданок, до обіду або вечері, а можливо, і замість останнього.
- Капуста молода - 1/2 штуки
- Редис - 90 грам
- Огірок - 90 грам
- Зелень - 1 пучок
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Крем - 1 Ст. Ложка
1. Приготуємо продукти для "весняного" салат.
2. Овочі ретельно вимиємо під проточною водою. Молоду капусту потрібно не дуже дрібно нарізати гострим ножем.
3. Редис порізати тонкою соломкою.
4. Огірок нарізати соломкою.
5. Зелень кропу, зеленої цибулі і часнику порізати.
6. Скласти всі овочі в салатник і посолити. Перемішати.
7. Додати в салат сметану.
8. Перемішати, салат "весняний" з капусти готовий! Подавати відразу до столу. Приємного!