Рецепт Салат «весняний» з капусти фото

Салат «весняний» з капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 10 хв.

Салат по-справжньому весняний - соковитий, свіжий, з молоденькою капусти з додаванням інших овочів. Вітамінний і просто смачний!

Опис приготування:

Приготуйте салат"Весняний" на сніданок, до обіду або вечері, а можливо, і замість останнього.

  • Капуста молода - 1/2 штуки
  • Редис - 90 грам
  • Огірок - 90 грам
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Крем - 1 Ст. Ложка
салат
1. Приготуємо продукти для"Весняного" салат.
салат
2. Овочі ретельно вимиємо під проточною водою. Молоду капусту потрібно не дуже дрібно нарізати гострим ножем.
салат
3. Редис порізати тонкою соломкою.
салат
4. Огірок нарізати соломкою.
салат
5. Зелень кропу, зеленої цибулі і часнику порізати.
салат
6. Скласти всі овочі в салатник і посолити. Перемішати.
салат
7. Додати в салат сметану.
салат
8. Перемішати, салат"Весняний" з капусти готовий! Подавати відразу до столу. Приємного!

Схожі рецепти