Салат весняний з капустою і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Легка закуска, яка ідеально підійде любителям овочів. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати салат весняний з капустою і морквою. Рецепт виявиться напрочуд простим, а результат - смачним.
Перевага цього рецепта полягає в простоті його приготування. Салат також можна урізноманітнити різними овочами на кшталт болгарського перцю, кукурудзи або огірка. Також за бажанням можна додати оливкове масло замість іншого рослинного. Салат виходить дуже смачним і свіжим, що відмінно підійде для весняного періоду.
- Капуста білокачанна - 0, 5 штуки
- Морква - 1 штука
- Лимон - 0, 5 штуки
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, цукор - За смаком
1
Для того, щоб приготувати весняний салат з капусти з морквою, необхідно промити капусту і зняти з неї перші два листа. Морква також необхідно очистити і промити. Також чинимо з лимоном і цибулею.
2
Далі капусту необхідно дрібно нашаткувати. Після цього скроплюємо її лимонним соком і переминався руками, щоб вона стала м'якше. Відставляємо капусту на 15 хвилин, щоб вона пустила сік.
3
Морква можна натерти на крупній тертці або на тертці для моркви по-корейськи. Потім посипаємо морква сіллю, цукром і перчимо до смаку. Перемішуємо все ретельно і залишаємо при кімнатній температурі.
4
Змішуємо капусту і моркву, перемішуємо і додаємо рослинне масло. Салат весняний з капусти з морквою готовий, смачного!