Рецепт Салат весняний з капустою і морквою фото

Салат весняний з капустою і морквою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Фрукти, Капуста, Морква, Лимон
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

Легка закуска, яка ідеально підійде любителям овочів. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати салат весняний з капустою і морквою. Рецепт виявиться напрочуд простим, а результат - смачним.


Перевага цього рецепта полягає в простоті його приготування. Салат також можна урізноманітнити різними овочами на кшталт болгарського перцю, кукурудзи або огірка. Також за бажанням можна додати оливкове масло замість іншого рослинного. Салат виходить дуже смачним і свіжим, що відмінно підійде для весняного періоду.

  • Капуста білокачанна - 0, 5 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, цукор - За смаком
1
Для того, щоб приготувати весняний салат з капусти з морквою, необхідно промити капусту і зняти з неї перші два листа. Морква також необхідно очистити і промити. Також чинимо з лимоном і цибулею.
2
Далі капусту необхідно дрібно нашаткувати. Після цього скроплюємо її лимонним соком і переминався руками, щоб вона стала м'якше. Відставляємо капусту на 15 хвилин, щоб вона пустила сік.
3
Морква можна натерти на крупній тертці або на тертці для моркви по-корейськи. Потім посипаємо морква сіллю, цукром і перчимо до смаку. Перемішуємо все ретельно і залишаємо при кімнатній температурі.
4
Змішуємо капусту і моркву, перемішуємо і додаємо рослинне масло. Салат весняний з капусти з морквою готовий, смачного!

Схожі рецепти