Рецепт Салат «весняний» з йогуртовій заправкою фото

Салат «весняний» з йогуртовій заправкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Капуста, Яйця, Огірок, Кукурудза
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

Навесні і влітку хочеться приготувати легкі салати, тому розповім, як приготувати салат "весняний" з йогуртовій заправкою, освіжаючий і ніжний. Заправка з йогурту і гірчиці… Краще не буває!

Пропоную вам приготувати дуже легкий і ніжний салат "весняний" . Його особливістю є заправка з йогурту і гірчиці. Крім того, ви можете взяти приготовлену в домашніх умовах яблучну гірчицю, від цього салат стане тільки смачніше. Найкраще готувати такий салат навесні або влітку, коли овочі найбільш корисні.

  • Пекінська капуста - 200-250 грам
  • Огірок свіжий - 180-200 грам
  • Кукурудза консервована - 50-70 грам
  • Йогурт натуральний - 100-120 грам
  • Яйце перепелине - 10 штук
  • Гірчичний - 1-2 чайних ложок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
салат
1. Пекінську капусту наріжте тонкими смужками, свіжий огірок - пластинками. Додайте до них консервовану кукурудзу і перемішайте.
салат
2. Приготуйте заправку: натуральний йогурт змішайте з гірчицею, посоліть і поперчіть за смаком. Заправте салат і знову перемішайте.
салат
3. Прикрасьте салат вареними розрізаними навпіл перепелиними яйцями. Смачного!

Схожі рецепти