Салат «весняний» з йогуртовій заправкою
(покроковий рецепт з фото)
Навесні і влітку хочеться приготувати легкі салати, тому розповім, як приготувати салат "весняний" з йогуртовій заправкою, освіжаючий і ніжний. Заправка з йогурту і гірчиці… Краще не буває!
Пропоную вам приготувати дуже легкий і ніжний салат "весняний" . Його особливістю є заправка з йогурту і гірчиці. Крім того, ви можете взяти приготовлену в домашніх умовах яблучну гірчицю, від цього салат стане тільки смачніше. Найкраще готувати такий салат навесні або влітку, коли овочі найбільш корисні.
- Пекінська капуста - 200-250 грам
- Огірок свіжий - 180-200 грам
- Кукурудза консервована - 50-70 грам
- Йогурт натуральний - 100-120 грам
- Яйце перепелине - 10 штук
- Гірчичний - 1-2 чайних ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
1. Пекінську капусту наріжте тонкими смужками, свіжий огірок - пластинками. Додайте до них консервовану кукурудзу і перемішайте.
2. Приготуйте заправку: натуральний йогурт змішайте з гірчицею, посоліть і поперчіть за смаком. Заправте салат і знову перемішайте.
3. Прикрасьте салат вареними розрізаними навпіл перепелиними яйцями. Смачного!