Салат з йогуртовій заправкою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо в будь-коли їли такий салат, то саме час це виправити, адже простий рецепт салату з йогуртовій заправкою здатний навіть повсякденний вечерю перетворити на вишуканий прийом "на вищому рівні"!
Мінімум інгредієнтів, легкість в поєднанні з поживністю, тонкий смак - у відмінні риси цього салату, приготувати який можна буквально за півгодини, а з'їсти - і того швидше:).
Шматочки обсмаженої курки, просочуючись йогуртовой заправкою, стають ніжними і соковитими - з пікантною гостротою сиру і зеленої цибулі виходить щось чарівне! Щоб ви не готували - швидкий і легкий вечерю для всієї родини, романтичний вечір удвох або святкове застілля - рецепт приготування салату з йогуртовій заправкою стане в нагоді вам в будь-якому випадку!
- Куряча грудка - 1 штука
- Сир твердий - 100 грам (в ідеалі - пармезан)
- Йогурт натуральний - 1 Склянка
- Пучок зеленої цибулі - 0, 25 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Гірчичний - 2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки (для обсмажування курки)
Курку нарізати невеликими шматочками.
Нагріти сковороду з масло і на сильному вогні швидко обсмажити курку до легкого зарум'янювання. Потім вимкнути вогонь і залишити курку "доходити" під кришкою.
Вимити, обсушити нарізати зелену цибулю.
Почистити і подрібнити часник.
Змішати йогурт з нарізаною цибулею, часником, сіллю, перцем і гірчицею.
Викласти курку, перемішати.
Натерти на тертці сир.
Додати до курки, перемішати.
Прибрати в холодильник на 10 хвилин, після чого розкласти по тарілках і подати на стіл.
Прибрати в холодильник на 10 хвилин, після чого розкласти по тарілках і подати на стіл.