Капустяний салат з цитрусової заправкою
(покроковий рецепт з фото)
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
Дорогі, домашні кулінари! Якщо ви хочете перейти на наступний рівень майстерності, то відмовтеся від готових магазинних соусів, заправок і майонезів. Все потрібно робити самим! Так набагато смачніше.
Якщо самі боїтеся експериментувати, то беріть перевірені рецепти. Наприклад, подивіться, як приготувати капустяний салат з цитрусової заправкою. Він простий, швидкий, але незвичайний. У ньому грають солодкі, солоні і кислі смаки. Свіже блюдо стане відмінним доповненням для вашого обіду або вечері.
- Червонокачанна капуста - 800 грам
- Морква - 2-3 штук
- Вапно - 2 штуки
- Апельсин - 1 штука
- Рослинна олія - 80 мілілітрів
- Luk-salotų - 1-2 штук
- Часник - 1 зубчик
- Braai - 1 пучок
- Мед - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
1. Наріжте смужками моркву і капусту. Kinzu на межі. Цибулю дрібно наріжте. Часник пропустіть через прес.
2. З'єднайте в салатниці морква, Kinzu, капусту, перець, сіль, цибуля.
3. Натріть трохи цедри апельсина і вичавіть з нього сік. Також вичавіть сік лайм. Додайте мед.
4. Салат перемішайте. Смачного!