Капустяний салат із заправкою
(покроковий рецепт з фото)
Один з найпростіших і швидких салатів, який я роблю вдома, - капуста з морквою. Просто шінкуешь овочі, з'єднуєш і заправляєш. Відмінне доповнення до основної страви. Подивіться цей рецепт!
Незважаючи на невелику кількість інгредієнтів, з їх смаком можна пограти. Зробити кислі або послаще - ваш вибір. Якщо хочете, то ознайомтеся з тим, як приготувати капустяний салат із заправкою. Тут використано не просто майонез, а соус з меду, лимона і приправ. Спробуйте - не пошкодуєте!
- Білокачанна капуста - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Лимон - 0, 5 штуки
- Майонез - 30-50 грам
- Мед - 1, 5 Ст. Ложки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Насіння селери - 0, 5 чайних ложки
- Гірчиця суха - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
Для початку дрібно наріжте капусту, а моркву натріть на крупній тертці. Перекладіть овочі в салатницю.
Зробіть заправку. Перемішайте майонез з медом, соком лимона, оцтом, сіллю, насінням селери, гірчицею і перцем. Добре все струсіть.
Додайте до овочів заправку. Салат перемішайте. Смачного!