Млинці з гарбузом на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Масляна вже йде, а значить є прекрасний привід порадувати і здивувати гостей яскравими і ароматними млинцями з солодкою гарбуза. Беріть мій рецепт на замітку!
Приготувати млинці з гарбузом дуже просто, а результат вас неодмінно порадує. Млинці виходять ніжні, ароматні і дуже смачні. Для приготування гарбуз необхідно нарізати на шматочки і відварити до готовності, після чого пюрировать блендером. За бажанням гарбуз можна так само запекти в духовці або в мікрохвильовій печі. Якщо ви використовуєте заморожене пюре з гарбуза, то заздалегідь необхідно розморозити його при кімнатній температурі, після чого використовуйте за призначенням.
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Кефір - 600 мілілітрів
- Борошно - 200 грам
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Пюре з гарбуза - 200 грам
Підготуйте всі інгредієнти. Гарбуз заздалегідь наріжте шматочками, відваріть або запечіть до готовності і пюріруйте за допомогою блендера. Можна використовувати вже готове гарбузове пюре.
У глибокій мисці з'єднайте яйця, сіль і цукор.
Все трохи збийте і додайте гарбузове пюре.
Перемішайте. Додайте кефір, борошно і соду.
Перемішайте все до однорідності і додайте рослинне масло.
Testo майже.
Сковороду добре розігрійте, змастіть маслом і наливайте тісто ополоником, рівномірно розподіляючи по всій сковороді.
Обсмажуйте млинці з двох сторін до готовності.
Млинці з гарбузом на кефірі готові. Подавати їх можна як самостійно, так і з будь-яким топінгом. Смачного!