Рецепт Яловичина з ананасами фото

Яловичина з ананасами
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
М'ясо , Фрукти , Яловичина , Ананас
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Ніколи раніше я не пробувала м'ясо в супроводі ананаса, і дуже шкодую, що це не сталося раніше. Так багато приємний смакових відчуттів подарувало мені це поєднання, що я вирішила його повторити.

Опис приготування:

Це ароматне, соковите, кислувато-солодке м'ясо, яке просто обволікає вас своїм смаком. Обов'язково запишіть собі рецепт, як приготувати яловичину з ананасами. Він припаде до смаку всім, хто любить незвичайні відчуття і любить нові нотки в стравах. Все прекрасне - в одному гарячому.

  • Яловичина - 500 грам (філе)
  • Болгарський перець - 200 грам
  • Ананас - 1 кілограм
  • Ріпчаста цибуля - 150 грам
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
яловичина з ананасами - фото крок 1
Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. М'ясо помийте, видаліть жилки і наріжте невеликими шматочками.
яловичина з ананасами - фото крок 2
Перець помийте, очистіть від насіння і наріжте соломкою. З ананаса зріжте шкуру, розділіть фрукт на дві частини, видаліть жорстку середину. А потім нарубати м'якоть кубиками.
яловичина з ананасами - фото крок 3
Обсмажте в сковороді на олії цибулю до прозорості. Потім додайте м'ясо, готуйте його під кришкою 20 хвилин, посолити і поперчити.
яловичина з ананасами - фото крок 4
Після цього додайте перець. Смажте всі разом 10 хвилин. Далі вкіньте ананаси, смажте ще 8 хвилин. Подавайте блюдо з рисом і зеленню.

Схожі рецепти