Яловичина з ананасами
(покроковий рецепт з фото)
Ніколи раніше я не пробувала м'ясо в супроводі ананаса, і дуже шкодую, що це не сталося раніше. Так багато приємний смакових відчуттів подарувало мені це поєднання, що я вирішила його повторити.
Це ароматне, соковите, кислувато-солодке м'ясо, яке просто обволікає вас своїм смаком. Обов'язково запишіть собі рецепт, як приготувати яловичину з ананасами. Він припаде до смаку всім, хто любить незвичайні відчуття і любить нові нотки в стравах. Все прекрасне - в одному гарячому.
- Яловичина - 500 грам (філе)
- Болгарський перець - 200 грам
- Ананас - 1 кілограм
- Ріпчаста цибуля - 150 грам
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. М'ясо помийте, видаліть жилки і наріжте невеликими шматочками.
Перець помийте, очистіть від насіння і наріжте соломкою. З ананаса зріжте шкуру, розділіть фрукт на дві частини, видаліть жорстку середину. А потім нарубати м'якоть кубиками.
Обсмажте в сковороді на олії цибулю до прозорості. Потім додайте м'ясо, готуйте його під кришкою 20 хвилин, посолити і поперчити.
Після цього додайте перець. Смажте всі разом 10 хвилин. Далі вкіньте ананаси, смажте ще 8 хвилин. Подавайте блюдо з рисом і зеленню.