Рецепт Яловичина (тазостегнова частина) фото

Яловичина (тазостегнова частина)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Цибуля
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Мій чоловік не може уявити кращого страви на вечерю, ніж хороший шматок м'яса з гарніром. І не важливо, як його будуть готувати, головне, щоб воно було соковите і ситне. Цього разу вибір припав на цей рецепт.

Опис приготування:

У покрокової інструкції ви можете ознайомитися з тим, як приготувати яловичину (тазостегнову частину). Її ми будемо смажити і трохи тушкувати разом з цибулею. Дуже простий спосіб, але від цього не менш смачний! Адже класичні варіанти завжди користуються популярністю. На гарнір подавайте будь-яку кашу або пюре.

  • Яловичина - 600 грам (тазостегнова частина, oguzok)
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Топлений жир - 1 Ст. Ложка
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
яловичина (тазостегнова частина) - фото крок 1
Яловичину промийте і наріжте пластинами, потім - брусками.
яловичина (тазостегнова частина) - фото крок 2
Воду перемішайте з томатною пастою. Очищену цибулю наріжте тонкими шматочками.
яловичина (тазостегнова частина) - фото крок 3
У глибокій сковороді або казані розігрійте жир. Обсмажте в ньому до золотистого кольору м'ясо. Додайте сіль і перець.
яловичина (тазостегнова частина) - фото крок 4
Потім додайте цибулю. Готуйте страву до м'якості. В кінці влийте розведену томатну пасту. Смажте інгредієнти разом до випаровування рідини.
яловичина (тазостегнова частина) - фото крок 5
В кінці додайте сіль за смаком і зелень. Смачного!

Схожі рецепти