Яєчня зі спаржею та овочами
(покроковий рецепт з фото)
Мої діти з самого дитинства їдять овочі, причому в будь-якому вигляді. Яєчня зі спаржею та овочами - їх улюблений сніданок. Блюдо швидке і просте в приготуванні, до того ж, воно неймовірно смачне.
Спаржа - це не тільки корисний, але і дуже смачний овоч. Приготувати на її основі можна чимала кількість страв. Як і багато інших овочів, в особливій пошані вона у вегетаріанців, які не могли випустити з уваги соковиті стебла спаржі, багаті вітамінами. Плюс до всього, її можна вживати цілий рік!
- Яйця курячі - 5 штук
- Sparzha - 500 грам
- Помідори - 2 штуки
- Гриби білі - 4-5 штук
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Кріп - За смаком
- Сіль - За смаком
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1. Промийте продукти для приготування страви.
2. Збийте яйця віночком, додайте до них сметану.
3. На сковороді обсмажте гриби до золотистого.
4. Надішліть в сковороду з грибами нарізані овочі, обсмажуйте їх разом кілька хвилин, помішуючи.
5. До овочів залийте яєчну суміш.
6. Посипте нарізаною зеленню і перемішайте готову страву.