Яєчня з кабачками і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні у мене по-справжньому літня яєчня за сніданок! цікаво? Тоді загляньте в мій рецепт, ви дізнаєтеся, як приготувати яєчню з кабачками і помідорами під смачною сирною скоринкою!
Яєчню можна приготувати як в духовці, так і на плиті, просто накрийте кришкою щільно сковороду і на повільному вогні доведіть до готовності яйця. От і все! Використовуйте будь-які спеції, це можуть бути прованські трави або просто сушений базилік, орегано або пластівці перцю чилі. Хай щастить!
- Яйце - 2 штуки
- Кабачок - 4 скибочки
- Помідор - 1-2 штук
- Сир - 30 грам
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка
- Зелень - За смаком
Підготуйте продукти, кількість помідорів залежить від розміру, це може бути один великий або два маленьких. Отже, вимийте овочі та зелень. Приступимо!
У порціонної сковорідці обсмажте 4 колечка кабачка на рослинній олії. Додати сіль, поперчіть за смаком.
Зверху покладіть кільця або полуколечкамі помідорів.
Вбийте два яйця, сіль і poperčite. За бажанням посипте рубаною зеленню яйця.
Посипте тертий сиром і відправте в духовку на 10-12 хвилин, температура - 220 градусів. Час регулюйте на свій смак, в залежності від того, наскільки пропечені яйця хочете отримати.
Яєчня з кабачками і помідорами готова! Подавайте її до столу гарячою в порціонної посуді.