Яєчня з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Яєчня з кабачками - ситне і корисне блюдо, до того ж, бюджетне. Готується воно дуже просто і швидко. Спробуйте, вам сподобається. Рецепт додається.
Проста яєчня з кабачками готується так. Спочатку потріть кабачок і поріжте часник і петрушку. Змішайте всі інгредієнти в мисці для отримання однорідної маси. Потім отриману масу викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом і готуйте під кришкою протягом 15 хвилин на середньому вогні. Відразу ж подавайте на стіл. Смачного!
- Сир - 125 грам
- Часник - 3 зубчики
- Кабачок - 1 штука
- Пучок петрушки - 1 штука
- Яйця - 4 штуки
- Масло рослинне - 2 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
Потріть кабачок на тертці.
Подрібніть часник і петрушку.
Змішайте часник, яйця, сіль і перець.
Додайте сир, кабачок, петрушку. Добре перемішайте.
Отриману масу викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом і готуйте під кришкою протягом 15 хвилин на середньому вогні.