Яєчня по-селянськи
(покроковий рецепт з фото)
Їжа в селі завжди смачна! Ось і яєчня по-селянськи виходить дуже насиченою, апетитною і красивою! Яйця з картоплею обсмажуються на сковороді з додаванням молока або вершків.
До вашої уваги - класичний рецепт приготування яєчні по-селянськи. Замість молока можна використовувати вершки, тоді блюдо вийде з більш вираженим молочним присмаком. Яєчня по-селянськи подається на сніданок або легка вечеря. Хай щастить!
- Яйця - 4 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Молоко - 1/2 склянки
- Сіль - За смаком
- Вершкове масло - За смаком
- Петрушка - За смаком
Картопля моєму, чистимо і нарізаємо тонкими брусочками. Викладаємо на сковороду, змащену вершковим маслом.
Яйця збийте з молоком, посоліть і перемішайте. Залийте цим картопля.
Поставте сковороду в духовку, прогретую до 180 градусів, запікайте 40 хвилин. При подачі на стіл посипте подрібненою зеленню. Смачного!