Яєчний салат на сніданок
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування яєчного салату з грецьким йогуртом, rukkoloй і fistashkami. Салат подається до сніданку всередині булочок або на великих шматках білого хліба.
Кількість порцій: 2
- Яйця - 2 штуки (відварити круто, нарізати (яєчні жовтки))
- Яйця - 4 штуки (відварити круто, нарізати (білки))
- Порошок каррі - 1/2 чайних ложки
- fistashki - 2 Ст. Ложки (порубати)
- Сіль і перець - 1 За смаком
Складові:
Змішати яєчні жовтки, яєчний білок, грецький йогурт, порошок каррі, і fistashki. Додати сіль і перець за смаком. Зробити ліжко з руколи або заправити в бутерброд. Замість руколи можна використовувати шпинат. Все дуже просто і смачно!