Салат яєчний з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)
Простий, але дуже ситний, смачний і корисний яєчний салат з печінкою тріски. Його можна готувати хоч кожен день, адже для цього потрібно зовсім небагато часу. І на святковому столі він не буде зайвим.
Дивіться, як приготувати салат яєчний з печінкою тріски. Він ідеальний в разі несподіваного приходу гостей (завжди тримаю баночку печінки тріски на всякий випадок), але і себе можна побалувати неймовірно смачним салатом.
- Печінка тріски - 1 штука (баночка)
- Яйце - 4-5 штук
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
В першу чергу відваримо яйця круто: заливаємо водою і відправляємо на вогонь, а потім охолоджуємо в холодній воді.
Печінка тріски нарізаємо на дрібні шматочки. Масло з консерви не виливати.
Зелену цибулю промиваємо, просушуємо і дрібно нарізаємо.
Остигнули яйця очистимо від шкаралупи і відокремлюємо жовтки від білків. І потім білки дрібно нарізаємо.
Жовтки розминаємо виделкою з 2 ст. Ложками олії з банки з печінкою. Додаємо зелену цибулю (трохи залишимо для прикраси) і перемішуємо.
Потім додаємо до жовтків білок і печінка тріски. Солимо, перемішуємо і перекладаємо в красиву тарілку.
Зверху салат яєчний з печінкою тріски посипаємо рештою цибулею і подаємо на стіл.