Яєчний рол на сніданок
(покроковий рецепт з фото)
Яєчня на сніданок - це звичне початок робочого дня. Розповім про одну з варіацій, завдяки якій можна подати цікаву страву. Розповім, як приготувати яєчний рол на сніданок.
Таку «яєчню» можна доповнити будь-якими травами, зеленню, овочами, шинкою, м'ясом тощо. На перший погляд зробити такий сніданок дуже складно, проте все набагато простіше. Подавайте блюдо відразу після приготування, нарізавши рулетик невеликими шматочками.
- Яйця - 4 штуки
- Бульйон - 1/4 склянки
- Соєвий соус - 0, 5 чайних ложки
- Мірі - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 щіпка
- Шпинат - 1 пучок
1. У мисці з'єднайте яйця, теплий бульйон, соєвий соус, Мірі, цукровий пісок і рубаний шпинат, гарненько розмішайте.
2. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, вилийте в неї 1/3 частина яєчної суміші, готуйте близько 3 хвилин, щоб низ схопився, а верхівка залишилася ще рідкої.
3. Акуратно загорніть частина яйця з одного боку, сформувавши один шар ролу.
4. Вилийте другу частину яєчної суміші на ту сторону, де основна маса яйця, поверніть її рулетиком ще раз, вилийте решту яйця, зачекайте трохи і загорніть рулет остаточно.
5. Викладіть рол на бамбуковий килимок і притисніть його, щоб сформувалася щільна форма.
6. Готовий рол наріжте шматочками і подавайте. Смачного!