Яєчний салат з авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Швидкі і прості салати - це порятунок для вічно зайнятих людей. Ще краще, коли такі варіанти можна трансформувати і подавати по-різному. Цей рецепт саме такий. Він стане в нагоді вам не раз!
Запам'ятайте, як приготувати яєчний салат з авокадо. По перше, його можна їсти просто так, по-друге, робити з ним бутерброди і сендвічі, а по-третє, використовувати в якості начинки для лаваша або коржів. Вибір на будь-який смак. До складу за бажанням додається огірок, крабові палички або китайська капуста.
- Яйце - 10 штук
- Авокадо - 2 штуки
- Вапно - 0, 5 штуки
- Braai - 10 грам
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Для початку відваріть яйця круто протягом 8-10 хвилин.
2. В цей час авокадо наріжте кубиками, а кінзу дрібно наріжте.
3. Потім яйця остудіть і наріжте дрібними кубиками. Змішайте їх з авокадо і кінзою. Додайте сіль, перець, гірчицю і сік лайма. Я викладаю салат на хлібці.
4. Салат готовий! Подавайте його відразу ж. Смачного!